اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای شینگن چک

ویزای شینگن چک

درباره کشور چک:

ویزای شینگن برای توریست‌هایی که قصد سفر در این کشور زیبا رادارند در نظر گرفته‌شده است. کشور چک در اتحادیه اروپا است و دقیقاً در قلب این قاره قرارگرفته است.

کشور چک مساحت زیادی ندارد اما مردمانی با قلب بزرگ دارد، چنان‌که اگر در شب کریسمس از خانه بیرون روید و با شخصی به صحبت بپردازید ممکن است شانس این را داشته باشید که شام را در منزل وی سپری کنید.

ماهی کپور تازه از غذاهای ویژه شب عید در این کشور است. شهر پراگ پایتخت این کشور و توریستی‌ترین شهر چک نیز محسوب می‌شود.

همان‌گونه که می‌دانید کشور چک عهدنامه شینگن را پذیرفته و ازاین‌رو شما می‌توانید با تقاضای ویزای شینگن چک به این کشور سفر کنید.

ویزای شینگن چک

 

 

جاذبه های کشور چک چیست؟

  • میدان قدیمی شهر پراگ

صدف کشور چک، شهر پراگ است و میدان شهر پراگ مروارید درخشان این کشور است که قدیمی‌ترین سازه کشور چک هست.

  • پل چارلز

این پل شش‌صد سال پیش بناشده است و یکی از معروف‌ترین جاذبه‌های شهر پراگ هست. پیاده‌روی بر روی سنگ‌فرش‌های این پل بهترین تفریح مسافران است.

  • رودخانه ولد آوا

این رودخانه پایتخت کشور چک یعنی شهر پراگ را به دو قسمت تقسیم می‌کند. شما در این رودخانه می‌توانید از تورهای قایق‌رانی و … استفاده کنید.

  • تئاتر ملی پراگ

این ساختمان هم در بخش داخل و هم نمای خارجی خود باشکوه و باابهت است، و اغلب آن را به‌عنوان بهترین دستاورد خاص معماری چک می‌دانند.

  • قلعه پراگ

این قلعه بزرگ‌ترین قلعه‌ی باستانی جهان است که اولین مقصد گردشگری تمام مسافران است. این قلعه دارای تعداد زیادی کلیسا، کاخ و باغ نیز می‌باشد.

  • میدان ونس سالز

این میدان در مرکزشهر پراگ قرار دارد و منطقه ای جذاب برای گردشگران و همچنین افراد علاقه مند به خرید می باشد. مراکز خرید زیادی در این منطقه واقع شده است.

  • محله یهودی جوزف

یهودی ها گذشته ی بسیار تلخ و پریشانی در این کشور داشته اند اما از این بنا به خوبی محافظت کرده اند. این بنا یکی از بهترین مجموعه های تاریخی یهود است.

  • جزیره کامپا

این جزیره شما را محسور خود خواهد کرد. این منطقه رمانتیک و زیبا به شما اجازه می دهد تا از بهترین مناظر و چشم اندازهای شهر استفاده نمایید.

  • ساعت نجومی

سومین ساعت قدیمی جهان که از سال ۱۴۱۰ قدمت دارد و راس ساعت دوازده چند تن از حواریون از آن بیرون می آیند. تماشای این ساعت را از دست ندهید.

  • کلیسای جامع سنت ویتوس

این کلیسا از معماری گوتیک و با برترین درجه ی آن ساخته شده است. این کلیسا بسیار بزرگ است و از مهم ترین کلیساهای این کشور است.

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن چک چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

فرم سفارت را باید به صورت کامل و بدون نقص تکمیل کنید. کوچکترین نقصی در این فرم منجر به رد درخواست شما خواهد شد.

  1. شناسنامه

باید نشان دهنده هویت ملی شما باشد و دارای عکس باشد.

  1. گذرنامه

باید دارای شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزای و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت باشد. افراد بالای شانزده سال باید گذرنامه داشته باشد.

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار با زمینه سفید که هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

  1. گردش حساب

گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و سربرگ رسمی بانک باید ارائه دهید.

  1. تمکن مالی

این نامه باید نشان دهد شما دارای سپرده ای به مبلغ حداقل شصت میلیون تومان می باشید. این نامه باید با مهر و سربرگ رسمی بانک ارائه شود.

  1. سند مالکیت

این سند باید نشان دهد که متقاضی دارای خانه، ملک، زمین و … باشد. این سند اگر متعلق به یک اتومبیل باشد حداقل قیمت آن باید شصت میلیون تومان باشد.

  1. سند ازدواج

این سند باید برای افراد متاهل با کپی از تمام صفحات ارائه شود.

  1. واچر هتل

برای تمام مدتی که قصد اقامت دارید باید هتل رزرو کنید و برگه آن را به سفارت ارائه دهید. واچر هتل باید قابلیت کنسلی را داشته باشد.

  1. دعوت نامه

باید از سوی شخصی که اقامت دائم دارد و یا شهروند کشور چک می باشد ارسال شود. دعوتنامه باید دارای تاریخ و امضا از سوی فرستنده باشد.

  1. بلیط هواپیما

برای رفت و برگشت باید بلیط رزرو کنید و آن را به سفارت تحویل دهید.

  1. بیمه مسافرتی

باید تا سقف ۳۵ هزار یورو از هزینه های شما را بپردازد. این هزینه ها شامل تصادف، فوت، سرقت و … می شود.

 

چگونه می توان ویزای شینگن چک اخذ کرد؟

برای اخذ ویزای شینگن باید ابتدا وقت سفارت چک را اخذ کنید. برای اخذ وقت سفارت چک کافی است تا با مشاورین مجرب ماکان سیر آسمان در پشتیبانی سایت ویزای شینگن تماس بگیرید.

ما اینجا هستیم تا هر آنچه نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم. وقت سفارت چک را د رکمترین زمان ممکن برای شما اخذ خواهیم کرد.

پس از اخذ وقت سفارت چک با کلیه مدارک که گفته شد باید به سفارت چک مراجعه نمایید. مدارک خود را به سفارت ارائه دهید و هزینه صدور ویزا را نیز بپردازید.

در هنگام وقت سفارت شما مدارک را تحویل می‌دهید و با انگشت‌نگاری و … پرونده را تکمیل می‌کنید. پس از تکمیل پرونده باید منتظر پاسخ سفارت بمانید. به‌طورمعمول بین دو تا سه هفته این پاسخ‌دهی زمان می‌برد.

درصورتی‌که پاسخ سفارت به ویزای شما مثبت باشد باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا به آن تحویل سفارت دهید. سفارت پس از ضمیمه کردن ویزا به پاسپورت آن را به شما تحویل خواهد داد.

در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد باید پس از دو تا چهار ماه با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره اقدام به اخذ ویزای شینگن چک نمایید.

 

 

آدرس سفارت چک در تهران کجاست؟

تهران، فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، شماره ۳۶

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن سوئد

ویزای شینگن چیست؟ کمتر از نیم قرن پیش دو کشور آلمان و فرانسه با یکدیگر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *