اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای شینگن پرتغال

ویزای شینگن پرتغال

ویزای شینگن پرتغال

کشور پرتغال دارای آب و هوایی مدیترانه ای است. این کشور اروپایی در جنوب قاره سبز و در همسایگی کشور اسپانیا واقع شده است و برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای شینگن پرتغال می باشد. جمهوری پرتغال دارای جشنواره های متنوع و جاذبه های توریستی بسیاری است که سالانه تعداد زیادی از گردشگران را به این کشور می کشاند. سالانه توریستهای زیادی به لیبسون که پایتخت این کشور است سفر می کنند.سابقه این کشور در کشف سرزمین های جدید و دریانوردی باعث شده که سالانه گردشگران زیادی از ایران به این کشور سفر کنند.همانگونه که در مقاله ویزای شینگن توضیح داده شد کشور پرتغال نیز در منطقه شینگن واقع شده است. به همین دلیل ورود به این کشور نیازمند دریافت ویزای شینگن پرتغال است.

ویزای شینگن پرتغال و مراحل اخذ آن

برای تعیین وقت مصاحبه و انگشت‌نگاری لازم است تا متقاضیان ابتدا به سایت سفارت پرتغال مراجعه کرده و پس از تکمیل فرم درخواست بصورت آنلاین، از لینک مربوطه نسبت به تعیین وقت اقدام کنند.متقاضیان دریافت ویزا باید هر کدام بصورت مستقل با تکمیل فرم درخواست ویزا همراه با کلیه مدارک درخواست شده، به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک به سفارت اقدام نمایند.حضور فرد متقاضی ویزای پرتغال در محل سفارت پرتغال برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است. در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک توسط افسر ویزا دریافت نمی شود و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت سفارت مجدد خواهید داشت.

ویزای شینگن پرتغال

سفارت پرتغال در کجا قرار دارد؟

سفارت این کشور که برای دریافت ویزای شینگن پرتغال باید به آن مراجعه کنید در تهران به آدرس دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶ واقع شده است. سفارت پرتغال در روزهای یکشنبه تا پنج شنبه در ساعت های ۹ صبح الی ۱۶ آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.همچنین متقاضیان دریافت ویزای شینگن پرتغال می توانند در روزهای پنج شنبه از ساعت ۱۲ الی ۱۲:۳۰ برای تحویل مدارک و یا دریافت آن ها برای ترجمه و تایید به سفارت این کشور مراجعه نمایند.

تلفن سفارت پرتغال : ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

نمابر: ۲۲۵۵۲۶۶۸-۰۲۱

 

ویزای شینگن پرتغال و انواع آن

  • ویزای توریستی کشور پرتغال به دو دسته تقسیم می شود. ویزای نوع A  و ویزای نوع C.
  • ویزای ترانسفر فرودگاهی که از آن با نام ویزای نوع A  یاد می شود. با دریافت این نوع از ویزای شینگن پرتغال فرد می تواند به کشورهای حوزه شینگن بدون خروج از محوطه فرودگاه سفر نماید.
  • ویزای نوع C که انواع مختلفی دارد. این ویزا برای ترانسفر و اقامت کوتاه مدت یا دو بار ورود صادر می شود. زمانی که قصد اقامت کوتاه مدت در این کشور را داشته و یا برای ترانسفر از ویزای نوع C  استفاده می گردد.
  • دارندگان ویزای شینگن پرتغال نوع C برای مدت زمان حداکثر ۹۰ روز می توانند در این کشور برای حضور در سمینار، اقامت در این کشور و… استفاده نمایند.

 

هزینه صدور ویزای شینگن پرتغال چه قدر است؟

هزینه صدور ویزا برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو و افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو می باشد. هزینه درخواست مطابق جدول هزینه های صدور ویزا قابل برگشت نبوده و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت می‌شود.

در شرایطی خاص مانند کودکان زیر ۶ سال، افرادی که برای اهداف تحصیلی یا تحقیقاتی به پرتغال سفر می‌کنند، اعضای اتحادیه اروپا یا اهالی سوئیس وجه مذکور دریافت نمی‌شود.

 

 

مدت زمانی که برای دریافت ویزای شینگن پرتغال نیاز است چه قدر است؟

بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفن و از مراجه حضوری جداً خودداری فرمایید . نتیجه ویزای پرتغال بعد از بررسی از طریق سفارت و بصورت تماس تلفنی از سمت سفارت اعلام میگردد . پس از گذشت ۱۵ روز از تاریخ تحویل مدارک به سفارت، متقاضیان می‌توانند به سایت سفارت مراجعه و از نتیجه درخواست خود مطلع شوند. پروسه اعلام نتایج ویزا از زمان درخواست در مورد ویزا های توریستی و تجاری از ۱۴ روز کاری تا ۳۰ روز کاری میباشد . درصورتی که نتیجه بعد از ۳۰ روز کاری اعلام نگردید از طریق ایمیل check@sefarat.eu نتیجه ویزای خود را پیگیری بفرمایید.

خرید بلیط هواپیما برای سفر به این کشور

برای سفر به لیبسون پایتخت پرتغال می توانید از خطوط هواپیمایی زیر استفاده نمایید. این پروازها از ایران به مقصد لیبسون انجام می شوند.

  • بریتیش ایرویز
  • ایر فرانس
  • ی ال اام
  • اگین ایرلاینز
  • ترکیش ایرلاینز
  • امیریتس

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن پرتغال چیست؟

  • دو قطعه عکس رنگی جدید که با زمینه روشن و به صورت تمام رخ در ابعاد ۴*۳ گرفته شود.
  • فرم آنلاین دریافت ویزا که به صورت کامل پر شده به همراه عکس چسبانده شده توسط چسب مایع بر روی فرم.
  • اصل گذرنامه که باید از صفحه اول آن دو سری کپی تهیه گردد. اعتبار مورد نیاز گذرنامه برای دریافت ویزای شینگن پرتغال حداقل ۶ ماه است.
  • تهیه کپی از گذرنامه فعلی
  • سند مالکیت به نام فرد متقاضی دریافت ویزای شینگن
  • تهیه کپی از ویزاهای قبلی در صورت وجود ( ویزای شینگن، کانادا، سوییس، استرالیا، انگلیس و امریکا). همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است
  • شناسنامه فرد متقاضی
  • برای هر فرد متقاضی دریافت ویزای شینگن پرتغال حداقل موجودی مورد نیاز در حساب فرد ۵۰ میلیون تومان می باشد.
  • مدارک شغلی که با توجه به سمت و محل کار متفاوت می باشد.
  • رزرو هتل
  • کپی بیمه نامه مسافرتی پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).
  • رزرو بلیط هواپیما برای سفر به این کشور و بلیط بازگشت به ایران
  • وجه درخواست ویزای شینگن پرتغال
  • دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده مانند اطلاعات مالی؛ کارت شناسایی، اطلاعات شغلی، کپی پاسپورت و یا کارت اقامت شخص دعوت کننده.
  • تهیه ضمانت بانکی برای هر نفر از متقاضیان دریافت ویزای شینگن پرتغال با حداقل مبلغ ۲۵ میلیون تومان.
  • دارندگان حساب های سپرده باید از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت و یا بلند مدت خود کپی تهیه نمایند.
  • دارندگان حساب های جاری موظف به ارائه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر حساب خود می باشند.
  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و مهر و امضای رسمی دارالترجمه را نیز داشته باشند.

متقاضیان دریافت ویزای شینگن پرتغال باید مدارک خود را تکمیل کرده و با اخذ وقت قبلی از سفارت این کشور به صورت حضوری به سفارت کشور پرتغال در تهران مراجه نمایند.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش اتریش به عنوان مهد موسیقی و معماری دنیا ، دارای جاذبه های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *