اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

فرانسه دومین کشور بزرگ قاره اروپا می باشد که برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای شینگن فرانسه را دارید. این کشور در غرب اروپا واقع شده و به فرهنگ غنی و میراث فرهنگی اش در دنیا شناخته شده است. فرانسه با کشورهای اسپانیا، ایتالیا، آندورا، بلژیک و سوئیس همسایه است و دریای مدیترانه و خلیج بیسکای از جنوب و کانال مانش از شمال این کشور را احاطه کرده اند.معماری این کشور از سبک های معماری گوتیگ، ایتالیایی و رومی الهام گرفته است. بناهای تاریخی و زیبای فرانسه در دنیا شناخته شده هستند. از میان اصلی ترین جاذبه های گردشگری این کشور که جز آثار معماری فرانسه به شمار می روند می توان به کاخ ورسای و برج ایفل اشاره کرد.همچنین وجود شاعران و نویسندگان بزرگی همچون مولیر و ویکتور هوگو بازگو کننده این است که این کشور در تاریخ ادبیات دنیا نیز نقش گسترده ای ایفا کرده است.زبان رسمی این کشور فرانسوی است. مردم این کشور زبان خود را به عنوان مهمترین قسمت فرهنگ و هویت خود می شناسند.

 

ویزای شینگن فرانسه و مراحل اخذ آن

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. می‌توانید این فرم را صورت حضوری از بخش ویزای شینگن سفارت فرانسه دریافت کنید و یا از سایت سفارت فرانسه دانلود نمایید. اگر خانوادگی سفر می‌کنید، باید برای هرکدام از اعضا خانواده فرم جداگانه‌ای پر شود.پس از تکمیل مدارک نوبت به دریافت زمان مصاحبه می‌رسد. که برای اخذ وقت سفارت فرانسه می توانید با کارشناسان ویزابان تماس بگیرید.  درخواست ویزای شینگن فرانسه را نیز می توانید با تکمیل مدارک از طریق کارشناسان ما انجام دهید . برای این کار بهتر است تا ۳ ماه پیش از موعد سفر به این کشور اقدام کنید.

ویزای شینگن فرانسه

 

در حال حاضر سفارت فرانسه به سختی وقت ملاقات را تعیین می‌کند. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه ویزای شینگن فرانسه حاضر باشید. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق کارشناسان می تواند انجام می‌شود و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه چاپ شده صفحه مورد نظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.تصمیم سفارت در مورد ویزای شینگن فرانسه بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.

سفارت فرانسه در کجا قرار دارد؟؟؟؟

سفارت کشور فرانسه که باید برای دریافت ویزای شینگن فرانسه به آن مراجعه نمایید در تهران در آدرس زیر واقع شده است.

آدرس سفارت فرانسه : خیابان نوفل لوشاتو، شماره ۶۴-۶۶

  • تلفن: ۶۴۰۹۴۰۰۰ ۔ ۰۲۱
  • نمابر: ۳-۶۴۰۹۴۰۹۲

سفارت فرانسه در روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۶ آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.

بخش صدور ویزای شینگن فرانسه در سفارت از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۱:۳۰ در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه آماده دریافت مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن فرانسه هستند.

همچنین شما می توانید برای تحویل گذرنامه خود در زوهای یکشنبه تا چهارشنبه در ساعت های ۱۴:۰۰ الی ۱۵:۰۰ اقدام نمایید.

ویزای شینگن فرانسه و انواع آن

  • ویزای تجاری
  • ویزای شینگن فرانسه توریستی و گردشگری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای مقامات رسمی
  • ویزای فرهنگی مخصوص ورزشکاران و هنرمندان
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای ازدواج با شهروندان کشور فرانسه
  • ویزای نخبگان
  • ویزای کودکان

 

هزینه صدور ویزای شینگن فرانسه چه قدر است؟؟؟

هزینه صدور ویزای شینگن فرانسه برای کودکان بین گروه سنی ۰ تا ۶ سال رایگان است. همچنین برای دریافت ویزای شینگن فرانسه گروه سنی ۶ تا ۱۲ سال نیاز به ۳۵ یورو می باشد.و برای صدور ویزای شینگن فرانسه بزرگسالان هزینه ای معادل ۶۰ یورو باید به سفارت این کشور پرداخت شود.همچنین در ابتدای کار و برای بررسی مدارک به ازا هر نفر مبلغی حدود ۲۵ یورو توسط سفارت دریافت می شود.این مبلغ بابت بررسی درخواست ویزای فرانسه و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

مدت زمانی که برای دریافت ویزای شینگن فرانسه نیاز است چه قدر است؟؟؟؟

بررسی اولیه‌ مدارک درخواست ویزای شینگن فرانسه برای صادر کردن ویزای این کشور عموما به دو هفته زمان نیاز دارد.ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان طول بکشد. ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند.سفارت فرانسه پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید، تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ویزای شینگن فرانسه ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید.قیمت که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید.

 

خرید بلیط هواپیما برای سفر به این کشور

تنها پرواز که به صورت مستقیم در حال حاضر از ایران به پاریس توسط ایران ایر انجام می گردد. شما می توانید به وسیله پروازهای دیگر با یک توقف به این کشور سفر نمایید. هواپیمایی پگاسوس ترکیه با یک توقف در استانبول، هواپیمایی ترکیش ایر لاین با یک توقف در استانبول و همینطور هواپیمایی اکراین ایرویز با داشتن یک توقف در کی یف امکان پرواز به این کشور را برای شما فراهم کرده اند.همچنین می توانید برای سفر به این کشور توسط هواپیمایی آلیتالیا، ایرفلوت، قطر، آدربایجان، لوفتهانزا و امارات اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن فرانسه چیست؟؟؟؟

  • دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • شناسنامه
  • اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی
  • فرم درخواست دریافت ویزای شینگن فرانسه که می توانید به صورت رایگان آن را دانلود نمایید.
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
  • نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.
  • بلیط رفت و برگشت
  • واچر هتل
  • کپی روادید شینگن قبلی

 جهت اخذ ویزای شینگن و یا خدمات وقت سفارت وتور اروپا با کارشناسان ما تماس بگیرید

 

 

 

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش اتریش به عنوان مهد موسیقی و معماری دنیا ، دارای جاذبه های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *