اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای شینگن دانمارک

ویزای شینگن دانمارک

درباره دانمارک

ویزای شینگن دانمارک برای سفر به این کشور زیبا الزامی است. پایتخت دانمارک شهر کپنهاگ است و زبان رسمی این کشور زیبا دانمارکی است.

اکثر مردم دانمارک مسیحی هستند. این کشور در اتحادیه اروپا است اما به حوزه یورو نپیوسته است. دانمارک یکی از جنوبی ترین کشورهای اسکاندیناوی است و مرز آن با کشور آلمان است.

دانمارک از اعضای مؤسس سازمان ملل و ناتو بوده است و از نظر رفاه و اختلاف سطح در آمد در بهترین حالت ممکن قرار دارد.

مردم دانمارک شادترین و راضی ترین مردم در یک سرشماری اعلام شدند و سطح رفاه زندگی آن ها در بالاترین سطح ممکن قرار دارد.

ویزای شینگن دانمارک

کشور دانمارک بعد از ژاپن دارای قدیمی ترین حکومت پادشاهی است و به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری شناخته می شود.

این کشور دارای کافه ها و رستوران های بسیار زیبایی می باشد که شما می توانید از لحظه لحظه گشت و گذار در آن لذت ببرید.

از جاذبه های دیدنی کشور دانمارک می توان به شهر زیبای کپنهاگ اشاره کرد. این شهر زیبا دارای سازه های بی نظیر و کوچه های باریک کهن می باشد.

جزایر فارو که از تلاقی دریای نروژ و شمال به وجود آمده است و صخره های بسیار زیبایی از برخورد آب ها با این سنگ ها شکل گرفته اند.

جزیره ادنسه که تاریخی ترین بناها در آن واقع شده اند میراث به جا مانده از هنس کریستین آندرسن معروف محسوب می شود که یکی از بهترین باغ وحش های کشور را در خود جا داده است.

هر سال فستیوال هایی در شهر راسکلیه برپا می شود که گردشگران و مردم زیادی را جذب خود می کند. در این شهر چندین کلیسای قدیمی وجود دارد که حال و هوای جالبی به این منطقه بخشیده اند.

برای اخذ ویزای شینگن دانمارک با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید.

 

 

انواع ویزای شینگن دانمارک چیست؟

  1. ویزای ترانزیت

این نوع ویزا به دو دسته تقسیم می شود. ویزای ترانزیت هوایی به شما این امکان را می دهد تا وارد فرودگاه کشور دانمارک شوید.

ظرف ۴۸ ساعت باید فرودگاه دانمارک را با هواپیمایی دیگر ترک کنید و حق خروج از فرودگاه به منظور وارد شدن به خاک این کشور را ندارید.

این ویزا برای تغییر خط هوایی و یا سوخت‌گیری هواپیما و … مورد استفاده قرار می گیرد.

ویزای ترانزیت زمینی به شما این امکان را می دهد تا ظرف کمترین زمان ممکن خاک این کشور را از طریق دریا ترک کنید.

  1. ویزای توریستی

ویزای شینگن توریستی به شما این امکان را می دهد تا به مدت نود روز در کشور دانمارک اقامت داشته باشید و از جاذبه های آن لذت ببرید.

این ویزا در دو نوع یک‌بار ورود و دو بار ورود به متقاضیان ارائه می گردد. ویزای توریستی یک بار ورود به شما امکان یک بار ورود به دانمارک را می دهد.

این بدین معنا است که اگر شما یک بار دانمارک را ترک کنید مجدداً نمی توانید وارد خاک کشور دانمارک شوید. حتی اگر ویزای شما اعتبار داشته باشد باز هم امکان ورود نخواهید داشت.

ویزای توریستی دو بار ورود به شما این امکان را می دهد تا دو بار به خاک کشور دانمارک وارد شوید و قبل از نود روز خاک این کشور را ترک کنید.

اگر شما یک بار از خاک کشور خارج شوید دوباره می‌توانید وارد دانمارک شوید. اما پس از دومین خروج دیگر امکان ورود به این کشور را نخواهید داشت.

  1. ویزای بلند مدت

این ویزا مختص بازرگانان، تجار، دانشجویان و یا والدین افراد دارای اقامت دائم کشور دانمارک می باشد.

  1. ویزای الحاقی

مورد استفاده افرادی قرار می گیرد که همسر آن ها شهروند دانمارک است و یا اقامت دائم این کشور را دارد.

 

 

چگونه ویزای شینگن دانمارک اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای شینگن دانمارک می توانید با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید تا در کمترین زمان ممکن موفق به اخذ ویزای این کشور شوید.

اولین گام برای اخذ ویزای شینگن دانمارک اخذ وقت سفارت دانمارک است. مشاورین مجرب و متخصص ما اینجا هستند تا صفر تا صد امور ویزا را برای شما انجام دهند.

وقت سفارت دانمارک را می‌توانید به صورت آنلاین اخذ کنید. نکته مهم در اخذ وقت سفارت دانمارک وارد کردن بی نقص اطلاعات است.

پس از اخذ وقت سفارت دانمارک باید در تاریخ اخذ شده به سفارت این کشور مراجعه کنید و مدارک خود را همراه با هزینه سفارت به آن ارائه دهید.

دقت داشته باشید که سفارت به مقدار محدودی پول خورد دارد پس سعی کنید هزینه سفارت را بدون کم و زیاد به سفارت تحویل دهید تا درگیر باقی مانده پول نشوید!

سفارت بین دو تا چهار هفته پس از دریافت مدارک از شما پاسخ خود را به درخواست اخذ ویزا به شما از طریق ایمیل ابلاغ خواهد کرد.

این پاسخ دو جنبه خواهد داشت که ممکن است مثبت و یا منفی باشد. اگر پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد می توانید با ارائه گذرنامه خود ویزای دانمارک را دریافت کنید.

اگر پاسخ سفارت منفی باشد بین دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی می توانید دوباره برای اخذ ویزای شینگن دانمارک اقدام کنید.

 

 

هنگام ورود به سفارت دانمارک چه قوانینی باید رعایت کرد؟

نکته مهم هنگام ورود به سفارت این است که شما باید از قوانینی پیروی کنید که تقریباً در تمامی سفارت خانه ها یکسان است. این نکات به شرح زیر است:

  • حمل سلاح سرد

همراه داشتن هرگونه سلاح سرد شامل چاقو، قیچی، تیغ، کاتر و … ممنوع است.

  • حمل سلاح گرم

همراه داشتن هر گونه سلاح گرم حتی با داشتن مجوز ممنوع است.

  • حمل وسایل اشتعال زا

ورود به سفارت با کلیه وسایل آتش زا شامل اسپری، فندک، کبریت و … ممنوع است.

  • تلفن همراه

همراه داشتن تلفن همراه ممنوع است.

در صورتی که هرگونه وسیله اضافی همراه دارید بهتر است خارج از سفارت به کسی بسپارید و از همراه داشتن هر گونه وسیله اضافی خودداری کنید.

 

 

جهت اخذ ویزای انگلیس ، ویزای کانادا و وقت سفارت دانمارک با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن سوئد و چگونگی آن

ویزای شینگن سوئد : کمتر از نیم قرن پیش دو کشور آلمان و فرانسه با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *