خانه / ویزا / ویزای شینگن بلژیک

ویزای شینگن بلژیک

سفر به بلژیک

ویزای شین گن بلژیک این امکان را به شما می‌دهد تا از این کشور چند فرهنگی و زیبا دیدن کنید. بلژیک کشور قومیت‌های مختلف است و به همین جهت شما می‌توانید موزه‌ها و بازارها رو به انفجار از فرهنگ‌ها و قوم‌های سراسر جهان هستند.

بروکسل پایتخت این کشور است که پر از جاذبه‌های دیدنی است. شما برای سفر به این شهر باید با توجه به موقعیت آب و هوایی اقدام کنید. با ما همراه باشید تا شرایط ویزای شینگن بلژیک را به‌تفصیل بیان کنیم.

برای سفر به این کشور زیبا شما باید ویزای شینگن بلژیک را اخذ کنید.

ویزای شینگن بلژیک

 

جاذبه‌های توریستی کشور بلژیک چیست؟

شهر بروکسل پایتخت رسمی بلژیک در اتحادیه اروپا است. این کشور دارای جاذبه‌های گردشگری فراوان است. ازجمله این جاذبه‌ها بازارهای رنگارنگ، موزه‌ها، فستیوال‌ها، رویدادها و … است.

در سفر به این کشور باید حتماً دوربین همراه خود داشته باشید زیرا در هر گوشه شهر جاذبه‌ای برای عکاسی خواهید یافت. بهترین ماه برای سفر به بروکسل ماه اسفند تا خرداد و شهریور تا آبان است.

 

 

مراحل اخذ ویزای شینگن بلژیک چیست؟

برای اخذ ویزای شینگن بلژیک شما باید ابتدا وقت سفارت بلژیک را دریافت کنید. پس از اخذ وقت سفارت بلژیک باید مدارک خود را آماده کرده و به سفارت مراجعه کنید.

برای اخذ وقت سفارت بلژیک و همچنین ویزای شینگن بلژیک می‌توانید با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید تا شمارا در این امر یاری کنند.

مشاورین ما با تخصص و تجربه‌ای که دارند راه را به شما نشان می‌دهند و اخذ وقت سفارت بلژیک تا ویزای شینگن بلژیک را برای شما به ثمر می‌رسانند.

 

 

چگونه وقت سفارت بلژیک بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت بلژیک تنها باید تلفن را بردارید و با ما تماس بگیرید. ما در بازه تاریخی مدنظر شما وقت سفارت بلژیک را اخذ می‌کنیم.

شما با تکمیل مدارکی که به شما خواهیم گفت می‌توانید به سفارت مراجعه کنید و ویزای شینگن بلژیک را پس از ارائه مدارک دریافت کنید.

 

 

چه مدت طول می‌کشد تا پاسخ سفارت بلژیک را دریافت کنیم؟

پس از ارائه مدارک به سفارت بین دو تا سه هفته طول می‌کشد تا سفارت پرونده شمارا بررسی کند و پاسخ خود را به شما ابلاغ کند.

درصورتی‌که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد، باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا به سفارت تحویل دهید.

درصورتی‌که پاسخ سفارت به درخواست ویزای شینگن بلژیک شما منفی بود باید با برطرف کردن علت رد شدن درخواست شما دو تا چهار ماه بعد دوباره اقدام نمایید.

 

 

انواع ویزای شینگن بلژیک چیست؟

ویزای شینگن بلژیک مانند دیگر کشورهای این حوزه انواع مختلفی دارد. شما با توجه به هدف سفر خود می‌توانید نوع ویزا را انتخاب کنید.

 

  1. ویزای شینگن ترانزیت:

این ویزا دو نوع مختلف دارد. نوع اول این ویزا برای ترانزیت هوایی است.

زمانی که شما می‌خواهید بین دو کشور خارج از حوزه شینگن سفر کنید ممکن است به یکی از دلایل تغییر خط هوایی و یا سوخت‌گیری هواپیما در بلژیک فرود بیایید.

شما باید در کمتر از ۴۸ ساعت این کشور را ترک کنید و از فرودگاه این کشور نیز نمی‌توانید خارج شوید.

نوع دیگر ترانزیت نوع B است که شما می‌توانید از راه زمینی و یا دریایی از این کشور خارج شوید. شما باید در کمترین زمان ممکن این کشور را ترک کنید.

 

  1. ویزای شینگن توریستی:

متقاضیان این ویزا گردشگران و توریست‌ها هستند. آن‌ها با این ویزا می‌توانند نود روز در کشور بلژیک اقامت داشته باشند. به یاد داشته باشید شما باید قبل از پایان اعتبار ویزای خود این کشور را ترک کنید.

این ویزا در دو نوع یک‌بار ورود و دو بار ورود ارائه می‌شود.

 

  1. ویزای شینگن بلندمدت:

این ویزا برای تاجران، دانشجویان، بازرگانان و والدین مناسب است. شما با این ویزا می‌توانید به مدت پنج سال در این کشور رفت‌وآمد کنید.

این ویزا توسط والدینی که فرزند آن‌ها در بلژیک اقامت دارند و یا شهروند آن کشور هستند قابل اخذ است.

 

 

هزینه اخذ ویزای شینگن بلژیک چقدر است؟

هزینه اخذ این ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و افراد بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۰ یورو است. همچنین برای افراد زیر ۶سال به‌صورت رایگان است.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن بلژیک چیست؟

برای اخذ ویزای شینگن بلژیک باید مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید و پس از آماده‌سازی به سفارت تحویل دهید.

شما باید از کلیه مدارک زیر یک نسخه کپی تهیه کنید. سفارت پس از تطبیق اصل و کپی مدارک، نسخه اصلی را به شما باز میگرداند و نسخه کپی را نگه می دارد.

  • شناسنامه

سندی که نشان دهد شما هویت ایرانی دارید و از تمامی صفحات آن باید کپی ارائه کنید.

  • گذرنامه

باید دارای شش ماه اعتبار باشد. دو صفحه از آن باید خالی باشد تا توسط سفارت مهر شود.

  • تکمیل فرم سفارت

این فرم باید به زبان انگلیسی کامل شود. کوچک‌ترین نقصی در این فرم می‌تواند منجر به لغو درخواست ویزای شینگن شما شود.

  • گواهی اشتغال به کار

این گواهی باید با توجه به شغل شما ارائه شود. این گواهی می‌تواند حکم کارگزینی، پروانه پزشکی، پروانه وکالت، حکم بازنشستگی و … باشد.

  • تمکن مالی

سند ملکی که می‌تواند برای یک‌خانه، مغازه و … باشد را باید ارائه دهید.

  • گردش حساب:

گردش سه ماه اخیر حساب  خود را همراه با مهر و سربرگ رسمی شعبه بانک ارائه دهید.

  • واچر هتل

برگه‌ای که نشان دهد شما تمام مدتی که در بلژیک اقامت دارید در هتل هستید.

  • رزرو بلیط هواپیما

برای رفت‌وبرگشت خود باید بلیط رزرو کنید و تأییدیه آن را ارائه دهید.

  • دعوت‌نامه

توسط یکی از بستگان و یا دوستان که دارای اقامت دائم بلژیک است و یا شهروند این کشور است تهیه شود. دعوتنامه حتما باید دارای امضای فرستنده باشد و همچنین دارای تاریخ باشد.

  • بیمه مسافرتی

این بیمه باید تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه‌هایی که ممکن است برای شما پیش بیاید را بپردازد.

 

 

جهت اخذ ویزای شینگن و وقت سفارت با ما تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

ویزای انگلیس

درباره انگلیس ویزای انگلیس به شما این امکان را می دهد تا وارد خاک این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *