خانه / ویزا / ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا

کشور اسپانیا در جنوب قاره اروپا واقع شده است و برای سفر به این کشور زیبا و دیدینی نیاز به اخذ ویزای شینگن اسپانیا می باشد. این کشور فرهنگ و تاریخ گسترده ای داشته و بسیار زیباست. نام رسمی کشور اسپانیا پادشاهی اسپانیا است. اسپانیا کشوری مستقل بوده که در شبه جزیره ایبری واقع شده است. بزرگترین کشور مستقل در شبه جزیره ایبری کشور اسپانیا می باشد.در غرب این کشور اقیانوس اطلس و خلیج بیسکای در شمال آن واقع شده اند. همسایگان این کشور آندورا، پرتغال،جبل الطارق، مراکش و فرانسه هستند که همینطور دریای مدیترانه این کشور را از شرق و جنوب احاطه کرده است.کشور اسپانیا از نظر اقتصادی بسیار قدرتمند است و در حقیقت هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا را به خود اختصاص داده است.بزرگترین شهر این کشور مادرید است که پایتخت این کشور نیز می باشد. از دیگر شهرهای بزرگ اسپانیا می توان به والنسیا، بارسلون، مالاگا و سویا اشاره کرد.باید گفت که این کشور در اکتشاف و گسترش بخش های مختلف دنیا نقش مهمی و کلیدی ایفا کرده است.رقص فلامنکو و همینطور موسیقی قسمت گسترده ای از فرهنگ اسپانیا را تشکیل داده اند.وزرش های محبوب در این کشور دوچرخه سواری، فرمول ۱، تنیس، هندبال، موتور سواری و بسکتبال است. ولی باید گفت که پر طرفدار ترین و محبوب ترین ورزش در این کشور فوتبال است.با به زبان آوردن و یا دیدن مسابقه های گاو بازی، نام اسپانیا در ذهن همگان شکل می گیرد. باید گفت که گاو بازی بخشی از فرهنگ و تاریخ اسپانیا به شمار می رود. همچنین یکی از جاذبه های بزرگ و پرطرفدار همین گاو بازی در اسپانیاست که به عنوان یک هنر اصیل به آن نگاه می شود. این مسئله به قدری در این کشور حائز اهمیت است که در شهرهای بزرگ و حتی در نقاط دور افتاده نیز رینگ های مخصوص گاو بازی به چشم می خورد.زبان رسمی این کشور زبان اسپانیایی است. ولی لهجه های گوناگون و زبان های غیر رسمی نیز در بخش های مختلف این کشور به کار گرفته شده است.اسپانیا هم اکنون یکی از جاذبه های گردشگری محبوب در جهان به شمار می رود که سالانه میزبان هزاران گردشگر از اقصی نقاط مختلف جهان می باشد.

ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا و مراحل اخذ آن

این روزها اخذ ویزای شینگن اسپانیا و یا مهاجرت به این کشور در دنیای مهاجرت به یکی از مسائل پرطرفدار تبدیل شده است. همانطور که در مقاله ویزای شینگن توضیح دادیم کشور اسپانیا نیز در این منطقه واقع شده و هم پیمان با سایر کشورهای عضو این اتحادیه به شمار می رود. پس ورود به خاک این کشور به هر علتی نیاز به اخذ ویزای شینگن اسپانیا را در پی خواهد داشت.

همانند مراحل دریافت ویزا برای سایر کشورها برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا نیز باید در ابتدای کار به تعیین وقت مصاحبه و دریافت فرم تقاضای ویزای شینگن اسپانیا اقدام کنید. با مراجعه حضوری به دفتر کنسولی سفارت این کشور که در تهران واقع شده است فرم تقاضای ویزای شینگن اسپانیا را دریافت کرده و وقت مصاحبه حضوری را نیز مشخص می کنید.

در زمان مصاحبه باید سایر مدارکی را که برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا نیاز دارید را گردآوری کرده و فرم تقاضا را نیز به طور کامل در دو نسخه تکمیل کرده و ارائه کنید. فرم تقاضای ویزای شینگن اسپانیا باید در دو نسخه و به طور کامل برای هر یک از اعضای خانواده تکمیل گردد.

سفارت اسپانیا در کجا قرار دارد؟

سفارت این کشور که باید برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا به آن مراجعه کنید در تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، پلاک ۱۰ واقع شده است.ساعات کاری سفارت این کشور از ساعت ۹ الی ۱۶ از روز یکشنبه تا پنج شنبه در هفته می باشد.

تلفن: ۴-۲۲۵۶۸۶۸۱ (۰۲۱)

نمابر: ۸-۲۲۵۶۸۰۱۷

ویزای شینگن اسپانیا و انواع آن

  • ویزای شینگن اسپانیا برای اقامت بلند مدت که جهت ادامه تحصیل و یا اشتغال در این کشور صادر می گردد.
  • ویزای شینگن اسپانیا که برای گردشگری و با عنوان ویزای توریستی صادر می گردد. این نوع از ویزای شینگن اسپانیا به مسافر اجازه اقامت برای کار و یا ادامه تحصیل را نخواهد داد. زیرا این ویزا برای مدت مشخصی صادر می گردد. به همین علت مسافر حق اقامت بیشتر از مدت زمان اعلام شده را نخواهد داشت. این ویزای شینگن اسپانیا برای مسافرانی که با هدف بازدید و یا تفریح قصد سفر به این کشور را دارند صادر می گردد.
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی

هزینه صدور ویزای شینگن اسپانیا چه قدر است؟

به ازا هر نفر برای بررسی مدارک و درخواست دریافت ویزای شینگن اسپانیا باید ۶۰ یورو به صورت نقدی توسط متقاضی به سفارت این کشور پرداخت شود.

مدت زمانی که برای دریافت ویزای شینگن نیاز است چه قدر است؟

به صورت کلی بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت این کشور تا شش هفته وضعیت متقاضی ویزای شینگن اسپانیا مشخص خواهد شد. همچنین برای بررسی مدارک در ابتدای کار دو هفته زمان نیاز است.

خرید بلیط هواپیما برای سفر به این کشور

کوتاه ترین و بهترین مسیر پروازی به این کشور خطوط هواپیمایی ترکیش ترکیه با یک توفق در استانبول و همچنین خطوط هوایی پگاسوس هستند. زیرا در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به این کشور انجام نمی گردد.

همچنین برای پرواز به این کشور می توانید از خطوط هواپیمایی امارات، لوفتهانزا، ایتالیا و قطری با یک توقف اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا چیست؟

  • گذرنامه
  • سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
  • شناسنامه
  • آدرس دقیق محل کار و منزل
  • ترجمه سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • اسناد تمکن مالی و وضع اجتماعی حرفه ای
  • بلیط هواپیما و یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به این کشور
  • در صورت نیاز، ارائه فاکتور پرداخت شده هتل در اسپانیا برای طول مدت زمان اقامت در این کشور. ( می توانید مقاله واچر هتل را به صورت کامل برای آشنایی با این موضوع مطالعه نمایید.)
  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی، پرینت حساب بانکی باید مهر شده و روی سربرگ انگلیسی به سفارت ارائه شود.
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا. به این نکته توجه کنید که شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد.

 

جهت اخذ ویزای شینگن با ما تماس بگیرید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

ویزای انگلیس

درباره انگلیس ویزای انگلیس به شما این امکان را می دهد تا وارد خاک این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *