اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

اطلاعات درباره کشور آلمان:

با هر هدفی که اقدام به دریافت ویزا کرده باشید و یا بخواهید اقدام کنید باید برای خود یک برنامه تفریحی مناسب نیز در نظر گرفته باشید. اجرای این برنامه با شناخت نسبی شما از شهرهای مختلف کشور آلمان مقدور می باید. روزهای سه شنبه برای سینما رفتن روزهای مناسبی است چون با پرداخت هزینه ای کمتر از ده یورو می توانید فیلمی خوب ببینید.

البته راه های دیگری نیز برای سرگرم شده وجود دارد. اما این که شما کدام شهر را انتخاب کنید نیز در برنامه تفریحی شما موثر خواهد بود. به عنوان مثال شهر برلین یکی از زیباترین و تاریخی ترین شهرهای آلمان است. این شهر را می توان به عنوان برترین شهر آلمان برای تحصیل معرفی کرد. شهر بعدی که درباره ی آن زیاد می توان گفت شهر مونیخ است. شهر مونیخ پس از برلین برای تحصیل بسیار مناسب است. این شهر نیز به لحاظ اقتصادی برای سرمایه گذاری و کار بسیار مناسب است و هزینه ی زندگی در این شهر نیز نسبتا مناسب است.

یکی دیگر از برنامه هایی که شما برای تفریح می توانید داشته باشید بازدید از موزه های زیبای آلمان و همچنین پیوستن به گروه های گردشگری می باشد. این گروه ها که اکثر لیدری انگلیس زبان دارند در شهر می گردند و شما را با تمامی زیبایی ها و نقاط شهر آشنا می کنند.

 

ویزای شنگن آلمان

ویزای شنگن آلمان:

شما برای سفر به آلمان می توانید اقدام به دریافت ویزای شنگن آلمان کنید، اما فراموش نکنید که اگر می خواهید بیش از سه ماه در این کشور بمانید باید برای دریافت ویزای تحصیلی یا کاری اقدام کنید و به هیچ عنوان سعی نکنید با ویزای توریستی خود بیش از سه ماه در این کشور بمانید.

 

 

چگونه می توان ویزای شینگن آلمان را دریافت کرد؟

شما برای دریافت این ویزا مانند ویزای سایر کشورها باید با مدارکی که سفارت به شما خواهد گفت به سفارت مراجعه کنید و اقدام به دریافت ویزا کنید. اگر با ما همراه باشید درباره ی مدارک لازم و توصیه های سفارت بیشتر خواهیم گفت. نکته ای که اینجا حائز اهمیت است توصیه هایی است که سفارت به متقاضیان ارائه کرده است. اول اینکه حتما با مدارک کامل به سفارت مراجعه نمایید. دوم اینکه به موقع درخواست ویزای خود را بدهید و در آخر یادتان باشد امکان باطل کردن وقت درخواستی وجود ندارد.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن آلمان چیست؟

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه:

گذرنامه شما حتما باید اعتباری شش ماهه داشته باشد.

  1. سه قطعه عکس رنگی:

در صورتی که نام همراه در پاسپورت متقاضی باشد لازم است تا دو قطعه عکس از همراه نیز در مدارک باشد.

  1. دعوتنامه: فردی که برای شما دعوت نامه ارسال می کند باید شما را بشناسد و مقیم آلمان باشد. در غیر این صورت یا باید برگه ای که نشان دهد شما برای تمام مدت در آلمان هتل رزرو کرده اید و یا سند مالکیت، قبض عوارض و مالیات ملکی را ارائه دهید.
  2. اجازه کتبی و رسمی والدین در صورتی که کودک زیر ۱۸ سال باشد لازم است.
  3. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی: برای سفر به آلمان و تقاضای ویزای آلمان باید درخواست شما با سطح امکانات مالی شما همخوانی داشته باشد.
  • صاحبان صنایع، اصناف و تجار: سند قانونی صنف مورد نظر همراه با صورت حساب بانکی
  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار و صورتحساب
  • کارکنان آزاد: کارت صنفی و صورت حساب بانکی
  • اشخاص تحت تکفل: گواهی اشتغال به کار و صورتحساب بانکی متکفل
  1. گواهی اشتغال به تحصیل: مخصوص دانشجویان و دانش آموزان.
  2. بیمه مسافرتی: بیمه برای تمامی متقتضیان به صورت جمعی و فردی الزامی است. این بیمه باید موارد زیر را پوشش دهد:
  • تمامی هزینه های احتمالی شخص را در حالت های اضطراری و یا بازگشت به وطن پرداخت کند.
  • باید تا پایان اقامت شخص در تمام کشورهای شینگن معتبر باشد.
  • باید نماینده ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.
  • حداقل پوشش بیمه برای هر شخص ۳۰ هزار یورو باشد.
  1. بلیط آلمان یا رزرو بلیط رفت و برگشت: متقاضی باید بلیط رفت و برگشت خود را به صورت قطعی رزرو کرده باشد.
  2. رزرو هتل: شخص باید در صورت لزوم فاکتور پرداخت تمام هزینه های هتل برای مدت اقامت خود را ارائه دهد.

نکته مهم این است که شما باید از تمامی مدارکی که قصد ارائه دارید یک نسخه کپی تهیه کنید تا سفارت پس از انطباق نسخه کپی با اصل مدارک اصلی را به شما بازگرداند. در ضمن تمامی مدارکتان که فارسی است باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شود.

 

 

هزینه ی ویزای آلمان چه قدر است؟

هزینه ویزای شنگن

هزینه ی ویزای آلمان با توجه به سن و نوع ویزا متفاوت است که در ادامه خواهیم آمده است:

  1. بالاتر از ۱۲ سال:
  • ۶۰ یورو ترانزیت نوع A
  • ۶۰ یورو ویزای شینگن نوع C
  1. بین ۶ تا ۱۲ سال:
  • ۳۵ یورو ترانزیت نوع A
  • ۳۵ یورو شینگن نوع C
  1. پایین تر از ۶ سال:
  • رایگان ترانزیت نوع A
  • رایگان شینگن نوع C
  1. بالاتر از ۱۸ سال:
  • ۶۰ یورو ویزای طولانی مدت یا همان اقامت
  1. کمتر از ۱۸ سال:
  • ۳۰ یورو ویزای طولانی مدت یا همان اقامت

نکاتی که باید حتما در نظر داشته باشید:

  1. تمام هزینه درخواست ویزا از شما توسط سفارت به یورو و به صورت نقدی دریافت می شود.
  2. حتما در نظر داشته باشید که پول خرد همراهتان باشد چون سفارت به مقدار محدود پول خرد دارد.
  3. فقط اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه و صد یورویی قابل قبول است و سکه دریافت نمی شود.
  4. در سفارت امکان پرداخت با کارت وجود ندارد.

 

 

سفارت آلمان در تهران کجاست؟

  • آدرس: تهران، خیابان فردوسی، شماره ۳۲۰-۳۲۴
  • کد پستی: ۱۱۳۶۵
  • صندوق پستی: ۱۱۳۶۵-۱۷۹
  • شماره تماس اطلاعات سفارت: ۰۲۱-۳۹۹۹۰۰۰۰
  • شماره تماس اطلاعات در مورد ویزا: ۰۲۱-۳۹۹۹۱۴۹۹ یا ۰۲۱-۳۹۹۹۱۲۱۳

 

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن سوئد

ویزای شینگن چیست؟ کمتر از نیم قرن پیش دو کشور آلمان و فرانسه با یکدیگر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *