خانه / ویزا / ویزای شنگن ارزان

ویزای شنگن ارزان

ویزای شنگن ارزان

ویزای شنگن ارزان :شما می توانید با ارزان ترین قیمت ممکن ویزای شنگن دریافت کنید. همان گونه که می دانید این بدین معنا نیست که ویزای شنگن شما رایگان است. در واقع شما هزینه ای کمتر نسبت به خدماتی که خواهید گرفت می پردازید.این که شما خدماتی با همان کیفیت دریافت کنید که بهترین ها ارائه می دهند اما هزینه ای کمتر بپردازید یعنی روند اخذ ویزای شما با قیمتی کمتر برای شما به انجام می رسد.

به طور کلی شما حتی اگر به صورت شخصی هم اقدام به دریافت ویزا کنید باید هزینه های ویزا را به سفارت پرداخت کنید، پس در کل برای شما رایگان نخواهد افتاد. در این بین مسئله ای که مطرح است برخی ممکن است شما را به دریافت ویزای رایگان دعوت کنند که این وعده ها پوچ هستند و امکان ناپذیر.

فراموش نکنید که هزینه ی سفارت برای یک شخص بزرگسال در حدود ۶۰ یورو و برای کودکن حدود ۳۰ یورو خواهد بود. البته باز بسته به شرایط ممکن است این هزینه ها نیز تغییر کنند.

ویزای شنگن ارزان

چرا بهتر است کارگزار اقدام به دریافت ویزای ما کند؟

شما به راحتی که نه اما می توانید وارد سایت سفارت شوید و برای ویزا  اقدام کنید. اما بهتر است سفر را از کدام کشور آغاز کنید؟ سفارت کدام کشور راحتتر به شما ویزا می دهد؟ شما چه زمانی می توانید ادام به اخذ ویزا کنید؟ سایت سفارت مورد نظر چه زمان هایی برای ثبت نام باز است؟ روند ثیت نام چگونه است؟ و هزاران سوال دیگر!!!

زمانی که شما هزینه ای به کارگزار پرداخت می کنید تا برا یدریافت ویزای شما اقدام کند در واقع شما هزینه ی تجربه ی کارگزار را در کنار هزینه های سفارت برای ویزا پرداخت کرده اید. همکاران ما با تجربه ای که دارند می توانند بهترین مشاوره را به شما ارائه دهند و در کمترین زمان ممکن با قیمتی ارزان ویزای شما را در اختیارتان قرار دهند.

شما با عقد یک قرارداد رسمی و تضمینی و ارائه مدارک خود به ما می توانید اقدام به ویزای شنگن ارزان نمایید و از شرایط ریجکتی، دریافتی ، مسافرتی و اقامتی کشور مورد نظر خود اطلاع یابید.

 

 

روند اخذ ویزای شنگن ارزان چیست؟

این روند چه از جانب شما چه از جانب ما اتفاق بیفتد به جز تعداد سفر یکی خواهد بود.

  1. ثبت اطلاعات در سایت سفارت
  2. درخواست وقت سفارت
  3. وارد کردن مدارک و اطلاعات در سایت سفارت
  4. ارسال تاییدیه از سوی سفارت
  5. سفر به سفارت کشور مورد نظر در صورتی که در ایران نباشد و انجام کارهای انگشت نگاری
  6. منتظر ماندن برای پاسخ سفارت پس از بررسی مدارک
  7. سفر به سفارت کشور مورد نظر برای دریافت مدارک

لازم به ذکر است که رعایت نکات زیر بسیار مهم است و شما باید به آن ها دقت داشته باشید:

  • ثبت اطلاعات بسیار مهم است. در صورت وجود کوچکترین تناقض و اشتباه سفارت درخواست شما را رد خواهد کرد.
  • زمانی که برای انجام امور انگشت نگاری و … به سفارت می روید باید دقت داشته باشید که انگشتان شما زخم نباشید. صورتتان داراری زخم یا کبودی نباشید. در غیر این صورت سفارت وقت دیگری برای شما در نظر میگیرد
  • در نظر داشته باشید در صورتی که شما از جانب ما اقدام به اخذ ویزا کنید دیگر نیازی به سفر به سفارت مورد نظر برای دریافت ویزای خود ندارید و ما اصطلاحا ویزای شما را پیکاپ کرده و به دستتان می رسانیم. این گونه شما در کاهش هزینه ها و وقت خود قدم برداشته اید.

 

 

برای دریافت ویزای شنگن ارزان است از چه کشوری اقدام کنیم؟

کشورهایی که توریست بیشتری را پذیرا هستند راحت تر به شما ویزا می دهند. شما می توانید با تکمیل مدارک خود برای دریافت ویزا از یکی از این کشورها اقدام کنید. به عنوان مثال هلند و ایتالیا راحت تر از سایر کشورها ویزا صادر می کنند در نتیجه شما می توانید پس از ورود به کشور ایتالیا به کشور دلخواه خود که در زمره ی ۲۶ کشور شنگن باشد، سفر کنید.

 

 

چه کشورهایی در حوزه ی شنگن هستند؟

این ۲۶ کشور که در قاره اروپا هستند با یکدیگر عهد کردند که پاسپورت را در مرزهای مشترک خود در نظر نگیرند و افرادی که این ویزا را اخذ می کنند بتوانند به راحتی در این کشورها تردد کنند. ناگفته نماند که شهروندان این کشورها نیز می توانند به راحتی در این حوزه تردد کنند. در ادامه نام این کشورها را خواهیم گفت.

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبرگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکیريا، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین تعدادی از این کشورها نیز کاندید شده اند و در مسیر عضویت اتحادیه اروپا قرار گرفته اند. مانند کشورهای منته نگرو، صربستان، جمهوری سابق یوگوسلاوی مقدونیه، ترکیه و آلبانی.

 

 

چه مدارکی را برای اخذ ویزای شنگن ارزان باید ارائه دهیم؟

اگر قصد اخذ ویزای شنگن را دارید مدارکی که باید آماده کنید شامل موارد زیر است:

  1. گذرنامه با اعتباری شش ماهه
  2. دو قطعه عکس با زمینه سفید
  3. اشتغال به کار که با توجه به شغل شما میتواند یک گواهی، مجوز کسب، پروانه وکالت و … باشد.
  4. سوابق بیمه تامین اجتماعی
  5. سند مالکیت
  6. نامه تمکن مالی که از سوی بانک صادر می شود.
  7. پرینت از حساب بانکی که گردش سه ماهه اخیر حساب شما را نشان دهد.

نکته مهم این است که تمامی مدارک باید به زیبان انگلیسی رسمی ترجمه شود.

نکته دیگر این است که اگر بتوانید نشان دهید که شما به وطن بازخواهید گشت و به سفارت این اطمینان را بدهید در روند تایید ویزای شما از سوی سفارت بسیار موثر است زیرا تمامی کشورها از این که خاک کشورشان توسط توریست ها تسخیر نشود و آن ها ماندگار نباشند بسیار نگران هستند.

 

 

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن  با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

ویزای انگلیس

درباره انگلیس ویزای انگلیس به شما این امکان را می دهد تا وارد خاک این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *