اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزا / ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

درباره انگلیس

ویزای انگلیس به شما این امکان را می دهد تا وارد خاک این کشور شوید. انگلیس جزیره ای در جنوب پادشاهی بریتانیای کبیر است که پایتخت آن لندن می باشد.

این کشور دارای آب و هوای معتدل و همیشه بارانی است. شهر لندن که پایتخت توریست پذیر و بسیار زیبای انگلیس است مرکز سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آن نیز محسوب می شود.

بریتانیای کبیر توسط سه دریای شمال، ایرلند و سلتی محاصره شده است با یک کانال از خاک کشور فرانسه نیز جدا شده است.

از جمله شهرهای مهم این کشور می توان به بیرمنگام، منچستر، لیورپول، ناتینگهام، کمبریج و … اشاره کرد که در صدر تمام این ها لندن قرار دارد.

ویزای انگلیس

جمعیت کشور انگلیس به بیش از ۵۰ میلیون نفر می رسد و انگلیس را یکی از کشور های پرجمعیت با توجه به مساحت محدود آن تبدیل می کند.

انگلیس یکی از ابر قدرت های جهان در زمینه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در جهان است و از گذشته های دور در هر تاریخی نامی از انگلیس به چشم می خورد.

از پرطدفدارترین هنرها در انگلیس می توان به موسیقی اشاره کرد. مردم این کشور همواره عاشق موسیقی و رقص هستند و از این سرگرمی ها لذت می برند.

وعده های غذایی انگلیس بسیار لذیذ هستند و در اکثر موارد در طبخ غذا از سوسیس، گوشت گاو، ماهی، مرغ و … استفاده می شود که از خوشمزه ترین غذاها می توان به ماهی و سیب زمینی اشاره کرد.

کمبریج و آکسفورد از شهرهای زیبای انگلیس هستند که به دلیل داشتن بزرگ‌ترین و قدیمی ترین دانشگاه های جهان در خود در خود شهره خاص و عام می باشند.

ساحل ژوراسیک هم از زیباترین ساحل های این کشور است که دارای فسیل می باشد و شکارچیان فسیل از گشت و گذار در این ساحل لذت می برند!

 

 

 

چگونه وقت سفارت انگلیس بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت انگلیس می توانید با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید. مشاورین ما اینجا هستند تا هر آنچه نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهند.

شما با ارائه اسکن از پاسپورت خود به ما می توانید به راحتی وقت سفارت انگلیس و پس از آن ویزای انگلیس را دریافت کنید.

در این راه نیاز به شخصی با دانش و تجربه دارید که بتواند شما را راهنمایی کند تا کوچکترین نقصی در پرونده شما رخ ندهد.

 

 

چگونه ویزای انگلیس بگیریم؟

برای اخذ ویزای انگلیس باید ابتدا وقت سفارت انگلیس را داشته باشید. برای انجام کلیه امور مربوط به ویزای انگلیس از صفر تا صد تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید.

مشاورین ما اینجا هستند تا شما را در این امر یاری کنند. با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید تا در کمترین زمان ممکن وقت سفارت انگلیس را دریافت کنند و شما بتوانید ویزای انگلیس را اخذ کنید.

شما در تاریخ تعیین شده با کلیه مدارک به سفارت مراجعه می کنید و پس از طی مراحل انگشت نگاری و … می توانید منتظر پاسخ سفارت بمانید.

سفارت بین دو تا چهار هفته بعد به شما پاسخ خواهد داد و با توجه به پاسخ سفارت می توانید برای اخذ ویزای انگلیس اقدام کنید.

اگر پاسخ سفارت مثبت باشد باید در کمتر از بیست روز به سفارت مراجعه کنید و ویزای انگلیس خود را دریافت کنید.

در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد می توانید دو تا چهار ماه پس از دریافت پاسخ سفارت دوباره برای اخذ ویزای انگلیس اقدام کنید.

خوشبختانه انگلیس در ایران سفارت خانه دارد و برای اخذ ویزای انگلیس نیازی به استفاده از خدمات پیکاپ ویزا ندارد.

ویزای توریستی انگلیس به شما این امکان را می دهد تا در مدت نود روز در این کشور بمانید و از جاذبه های بی نظیر این کشور لذت ببرید.

هر سال تعداد زیادی از مردم با ویزاهای توریستی، کاری، دانشجویی و … وارد این کشور می شوند و به آنچه می خواهند مشغول می شوند.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلیس چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

این فرم باید بدون هیچ نقصی تکمیل شود.

 

  1. شناسنامه

باید نشان دهنده هویت ایرانی شما باشد و کپی یا اسکن از کلیه صفحات آن اجباری است.

 

  1. گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از زمان صادر شدن ویزا باشد. حداقل دو صفحه آن برای مهرهای سفارت باید خالی باشد.

کلیه افراد بالای ۱۶ سال باید دارای گذرنامه جداگانه باشند.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس در قطعات ۶ در ۴ که زمینه سفید داشته باشد و هشتاد در صد چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

 

  1. سابقه بیمه

شما باید سابقه بیمه تأمین اجتماعی سه ماه اخیر خود را ارائه دهید.

 

  1. سند مالکیت

سندی که نشان دهد شما دارای یک خانه یا زمین و … می باشید. اگر قصد ارائه سند اتومبیل خود را دارید باید حداقل قیمت آن صد میلیون تومان باشد.

 

  1. تمکن مالی

باید از سوی بانک تمکن ملکی ارائه دهید که با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

 

  1. اشتغال به کار

این نامه با توجه به شغلی که شما دارید می تواند متفاوت باشد. کارمندان خصوصی گواهی اشتغال به کار، کارمندان دولتی حکم کارگزینی، پزشکان پروانه پزشکی و کد نظام پزشکی و … را باید ارائه دهند.

 

  1. گردش حساب

شما باید گردش سه ماه اخیر حساب خود را به بانک ارائه دهید و این برگه باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

 

  1. بیمه نامه

باید تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد و شرکت بیمه ای معتبر باشد. هزینه های شما شامل تصادف، فوت، بیماری و … می شود.

 

  1. واچر هتل

شما باید برای تمام مدتی که در کانادا اقامت دارید هتل رزرو کنید و رسید آن را به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بلیط هواپیما

شما باید برای رفت و برگشت خود بلیط رزرو نمایید و به سفارت ارائه دهید.

 

 

آدرس سفارت خانه انگلیس کجاست؟

تهران، میدان فردوسی، خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸

 

 

جهت اخذ وقت سفارت یونان ، ویزای کانادا و وقت سفارت ایتالیا با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن سوئد

ویزای شینگن چیست؟ کمتر از نیم قرن پیش دو کشور آلمان و فرانسه با یکدیگر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *