اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال

پرتغال

وقت سفارت پرتغال اولین گامی است که برای دریافت ویزای شینگن این کشور باید بردارید. پرتغال کشوری است که در شبه جزیره ایبری واقع شده است و دارای دمایی معتدل می باشد.این کشور گرم ترین دما را نسبت به دیگر کشورهای قاره اروپا دارد. واحد پول این کشور یورو است و اقتصاد آن رو به رشد است و هم اکنون بانک مرکزی آن یکی از بانک های معتبر اروپاست.زبان رسمی این کشور پرتغالی است اما حدود هشتاد درصد مردم به زبان انگلیسی نیز تسلط دارند. پایتخت این کشور نیلسبون است که حدود بیست درد از جمعیت کشور را در خود جای داده است.

همانطور که ممکن است شنیده باشید آب و هوا بر روی رفتار نیز تاثیر گذار است. مردمی که درکشورهای سردسیر زندگی می کنند؛ رفتاری سردتر نسبت به مردمی که در کشوری با آب و هوای گرم زندگی می کنند، دارند.پرتغال مردمانی خونگرم و مهربان دارد و شما در این کشور احساس غریبی نخواهید کرد. اکثر افرادی که یک بار به صورت تفریحی به این کشور رفته اند به زندگی در آن کشور نیز فکر می کنند.

وقت سفارت پرتغال

 

 

 

چگونه وقت سفارت پرتغال را دریافت کنیم؟

کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین مجرب ما شما را در این امر یاری خواهند کرد. وقت سفارت پرتغال را در کمترین زمان ممکن برای شما اخذ می کنند و شما را برای طی ادامه مسبر راهنمایی خواهند کرد.

اگر قصد سفر به این کشور زیبا و پر جاذبه را دارید ابتدا باید وقت سفارت پرتغال را داشته باشید. پس از آن با تکمیل مدارک خود در تاریخ مشخص شده باید به سفارت رفته و کار خود را تکمیل نمایید.

 

 

پس از اخذ وقت سفارت پرتغال چه کنیم؟

در این مسیر شما نیاز به مشاوری مجرب و دلسوز دارید تا راه و چاه را به شما نشان دهد. با ما در تماس باشید تا این راه را به سادگی طی نمایید. پس از اخذ وقت سفارت پرتغال شما باید مدارک خود را تکمیل کنید.

تکمیل فرم سفارت مهم ترین کاری است که باید انجام دهید زیرا با کوچکترین اشتباه و پیدا شدن کوچکترین نقصی در آن درخواست شما رد خواهد شد.

 

 

برای اخذ ویزای شینگن پرتغال چه مدارکی لازم است؟

  1. فرم سفارت:

این فرم باید به صورت کامل و دقیق تکمیل شود. بهتر است این فرم را به زبان انگلیسی پر کنید و امضای متقاضی حتما باید در آن باشد.

 

  1. شناسنامه:

سندی که نشان می دهد شما هویت ایرانی دارید و مقیم این کشور می باشید. شناسنامه شما باید حتما دارای عکس باشد.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا داشته باشد. دو صفحه خالی برای مهرهای سفارت نیز داشته باشد.

 

  1. عکس:

دو قطعه عکس ۶ در ۴ که در آن زمینه عکس سفید باشد و هشتاد در صد صورت متقاضی پیدا باشد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی باید نشان دهد که شما مشغول به کار می باشید و دارای حقوق ثابت هستید. این گواهی می تواند یک جواز کسب، پروانه وکالت، پروانه پزشکی و … باشد.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان دهد که شما دارای یک زمین، خانه یا … می باشید. در صورتی که اتومبیل شما قیمتی حدود صد میلیون تومان داشته باشد نیز می توانید آن را ارئه دهید.

 

  1. وچر هتل:

شما باید به اندازه مدت زمانی که قصد اقامت در این کشور را دارید هتل رزرو کنید تا سفارت بداند شما جایی برای اقامت خواهید داشت.

 

  1. رزرو بلیط هواپیما:

شما باید یرای رفت و برگشت خود بلیط هواپیما رزرو نمایید.

 

  1. دعوتنامه:

این برگه باید از طرف شخصی که اقامت دائم دارد و یا شهروند این کشور است ارسال شود. دعوتنامه باید به امضای شخص رسیده باشد و تاریخ داشته باشد.

در صورتی که شخص دعوت کننده دارای خانه باشد شما می توانید منزل شخص دعوت کننده را به عنوان محل اقامت خود معرفی کنید.

 

  1. بیمه مسافرتی:

باید بیمه ای معتبر باشد، که تا ۳۰ هزار یورو از هزینه های شما را پرداخت نماید. شما در صورت بروز حوادث غیر مترقبه می توانید از این بیمه استفاده نمایید.

 

 

چه نکاتی را باید برای تکمیل مدارک در نظر گرفت؟

  • باید تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شوند.
  • از تمامی مدارک باید یک نسخه کپی تهیه شود. سفارت پس از بررسی مدارک اصل و کپی، مدارک اصلی شما را باز میگرداند و نسخه کپی را نگه می دارد.
  • زمانی که اقدام به تکمیل مدارک و فرم سفارت می کنید دقت داشته باشید که کوچکترین نقصی منجر به رد شدن درخواست شما می شود.
  • تمامی افراد بالای ۱۶ سال باید دارای گذرنامه جداگانه باشند.
  • افرادی که زیر سن قانونی هستند باید با اجازه محضری والدین خود اقدام کنند.
  • در این بین برخی از افراد ممکن است به شما وعده صدور وچر، بلیط یا بیمه صوری برای شما با قیمتی زیاد دهند، به یاد داشته باشید که سفارت تمامی جزییات را بررسی می کند. با کوچکترین نقصی درخواست شما رد می شود.
  • دقت داشته باشید که هتل و بلیطی که رزرو می کنید قابلیت کنسلی داشته بشد چون ممکن است سفارت به شما پاسخ منفی دهد.

 

 

چه مدت طول می کشد تا پاسخ سفارت پرتغال دریافت شود؟

پس از انجام تمامی مراحل شما باید دو تا سه هفته منتظر بمانید تا سفارت به شما پاسخ دهد. در صورتی که پاسخ سفارت پرتغال به درخواست ویزای شما مثبت بود، می توانید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت ارائه کنید.

اگر پاسخ سفارت به درخواست ویزای شما منفی بود، باید پس از برطرف کردن علت دو تا چهار ماه دیگر مجددا اقدام نمایید.

 

 

سفارت پرتغال در تهران کجاست؟

تهران ، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان هدايت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶ .

شماره تماس سفارت پرتغال در تهران:

۰۲۱۲۲۷۶۴۰۶۰

 

 

جهت اخذ ویزای شینگن پرتغال و وقت سفارت پرتغال با ما تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت سوئد

سوئد کجاست؟ سوئد کشوری زیبا است که دارای آب و هوایی سرد و خشک است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *