اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت لهستان

وقت سفارت لهستان

درباره لهستان

وقت سفارت لهستان را باید داشته باشید تا بتوانید ویزای شینگن لهستان را اخذ کنید. لهستان در مرکز اروپا واقع‌شده است. زبان رسمی این کشور لهستانی است.

واحد رسمی پول در کشور لهستان یورو است و پایتخت این کشور زیبا و دیدنی شهر ورشو می‌باشد. لهستان با کشورهای آلمان، اسلواکی، چک، لیتوانی، روسیه، بلاروس و اوکراین مرز مشترک دارد.

شصت و نهمین کشور بزرگ جهان لهستان است و نهمین کشور اروپا نیز محسوب می‌شود. این کشور تقریباً پرجمعیت می‌باشد.

لهستان سی و چهارمین کشور پرجمعیت جهان، هشتمین کشور در قاره اروپا است و ششمین کشور پر جمعیت در اتحادیه اروپا می باشد.

این کشور آب و هوایی معتدل دارد و جاذبه های گردشگری بسیار دارد. لهستان از شمال با دریای بالتیک در ارتباط است. لهستان دارای ۱۶ استان می باشد.

وقت سفارت لهستان

همان طور که می دانید بلند قدترین مردان جهان متعلق به این کشور هستند. البته زنان این کشور نیز قد بلندی دارند و میانگین قد در این کشور برای مردان برابر ۱۸۵  سانتی متر است.

این کشور سال های متوالی درگیر کشمکش و درگیری بوده است تا بلاخره موفق شد مستقل شود. اگر می خواهید سفری خوش را ترتیب دهید حتما به این کشور سفر کنید.

دریاچه ماسوریان ‏ این منطقه که شامل ۲۰۰۰ دریاچه می شود که توسط کانال های آب رودخانه به هم متصل هستند در نزدیکی مرز لیتوانی واقع شده ‏است.

تپه های شنی اسلووینسکی که در شمال لهستان واقع شده است که به دریای بالتیک متصل می باشد. بخشی از پارک ملی اسلووینسکی را نیز در بر می گیرد.

قلعه ملبورک به عنوان مقری برای مبارزه با دشمنان لهستان در گذشته طراحی شده است. این قلعه هم اکنون مورد بازدید بسیاری از گردشگران قرار می گیرد.

اگر قصد اخذ وقت سفارت لهستان و یا ویزای شینگن این کشور را دارید کافی است با ما تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت لهستان بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت لهستان کافی است تا با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید. برای اخذ وقت سفارت لهستان باید یک قطعه عکس و اسکن پاسپورت خود را برای ما ارسال نمایید.

در کمترین زمان ممکن برای شما وقت سفارت لهستان را رزرو خواهیم کرد. پس از دریافت وقت سفارت لهستان برای اخذ ویزای شینگن لهستان شما باید مدارک خود را آماده کنید. مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شوند.

 

 

چگونه ویزای لهستان را اخذ کنیم؟

پس از اخذ وقت سفارت لهستان باید کلیه مدارک خود را آماده کنید تا در تاریخ تعیین شده به سفارت تحویل دهید و ویزای شینگن لهستان را دریافت کنید.

تمامی این مراحل را می‌توانید در کمترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه تنها با یک تماس تلفنی به انجام برسانید. مشاورین مجرب ما بادانش، تخصص و تجربه‌ای که در این زمینه‌دارند شمارا به بهترین شکل ممکن راهنمایی خواهند کرد.

صفرتا صد دریافت ویزای شینگن لهستان را برای شما انجام خواهند داد و شمارا به آنچه می‌خواهید خواهند رساند.

نکته مثبت این است که لهستان در تهران سفارتخانه دارد و شما برای دریافت ویزای خود نیازی نیست به شهر دیگری سفر کنید. همچنین نیازی به پرداخت هزینه‌ای برای پیکاپ ویزا از کشورهای دیگر نخواهید داشت.

پس از تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها به سفارت دو تا سه هفته باید منتظر بمانید تا سفارت مدارک شمارا بررسی کند. اگر پاسخ سفارت مثبت باشد شما باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت تحویل دهید.

درصورتی‌که پاسخ سفارت منفی باشد پس از برطرف کردن علت مردودی ویزا باید پس دو تا چهار ماه اقدام نمایید.

برای پرداخت هزینه سفارت دقت داشته باشید که سفارت سکه نمی پذیرد و تنها اسکناس قبول می کند. همچنین پول خورد سفارت محدود است پس سعی کنید هزینه را بی کم و زیاد بپردازید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن لهستان چیست؟

  1. فرم سفارت

این فرم باید بدون هیچ نقصی به زبان انگلیسی تکمیل شود. کوچک‌ترین نقصی در این فرم سبب از رد درخواست شما خواهد شد.

  1. شناسنامه

کپی از تمام صفحات آن الزامی است. باید دارای عکس باشد.

  1. گذرنامه

دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت داشته باشد و از زمان صدور ویزا حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که زمینه آن سفید باشد و هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

  1. سند ازدواج

ارائه این سند برای افراد متأهل الزامی است.

  1. گواهی اشتغال به کار

این گواهی باید نشان دهد که شما دارای شغل هستید و بر حسب شغل شما می تواند متفاوت باشد. نامه اشتغال به کار، جواز کسب، پروانه پزشکی و … را شامل می شود.

  1. تمکن مالی

نامه ای از بانک که نشان دهد شما تمکن مالی دارید و مهر و سربرگ رسمی بانک را داشته باشد.

  1. سند ملکی

سند یک خانه، ملک، مغازه و … را باید ارائه دهید. اگر قصد ارائه سند ماشین را دارید باید حداقل قیمت آن صد میلیون تومان باشد.

  1. واچر هتل

برای تمام مدتی که قصد اقامت در لهستان را دارید باید هتل رزرو کنید. اگر شخصی که برای شما دعوت‌نامه ارسال می کند دارای خانه باشد می توانید محل اقامت خود را منزل ایشان معرفی کنید.

  1. رزرو بلیط هواپیما

برای رفت و برگشت خود بلیط هواپیما رزرو کنید و به سفارت ارائه دهید.

  1. بیمه نامه مسافرتی

این بیمه نامه باید تا سقف سی هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد. این هزینه ها شامل تصادف، سرقت و … می شود.

  1. دعوت‌نامه

باید از سوی شخصی که دارای اقامت دائم لهستان و یا شهروند این کشور می باشد، ارسال شود. دعوت‌نامه باید دارای تاریخ و امضای فرستنده باشد.

 

 

آدرس سفارت لهستان در تهران کجاست؟

تهران – خیابان آفریقا –  بلوار مینا –  ‏کوچه پیروز –  پلاک ۲‏

 

 

جهت اخذ ویزای شینگن دانمارک ، ویزای کانادا و وقت سفارت دانمارک با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت سوئد فوری و ارزان

وقت سفارت سوئد فوری و ارزان :سوئد کشوری زیبا است که دارای آب و هوایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *