اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت دانمارک

وقت سفارت دانمارک

درباره کشور دانمارک

وقت سفارت دانمارک را باید داشته باشید تا موفق به اخذ ویزای شینگن دانمارک شوید. دانمارک در شمال اروپا قرار دارد و پایتخت آن شهر بزرگ و زیبای کپنهاگ است.

این کشور کوچک و کم جمعیت راضی ترین و شادترین مردم را دارد و در کل جهان رتبه اول کم ترین اختلاف درآمد را به خود اختصاص داده است.

زبان رسمی این کشور زبان دانمارکی است و واحد پول آن کرون دانمارک است. این کشور در حوزه اتحادیه اروپا است اما هنوز عضو حوزه یورو نیست.

تنها همسایه این کشور آلمان است و دانمارک توسط یک پل با کشور سوئد نیز ارتباط دارد. این کشور از اعضای مؤسس ناتو و سازمان ملل است.

وقت سفارت دانمارک

دانمارک با عنوان کشوری با کمترین فساد اداری شناخته می شود و همچنین وضعیت معیشت مردم در بهترین حالت ممکن در جهان قرار دارد.

دانمارک بخش کوچکی از اسکاندیناوی است و فاقد کوهستان می باشد. این کشور دارای خاک های حاصل خیزی است و بیشترین بخش آن را زمین های زراعی و کشاورزی تشکیل داده است.

کپنهاگ زیبا ترین شهر کشور دانمارک است که با خانه های مدرنی که دارای سقف های رنگی و زیبا هستند طراحی شده است. این شهر پر از کافه های زیبا و دنج است.

جزایر فارو که از خلوت ترین مکان های دانمارک است از تلاقی دریای شمال و نروژ تشکیل شده است. صخره های زیبای این جزایر با امواج دریا شکل گرفته است.

جزیره برنهلم گردشگران زیادی را برای دیدن جنگل ها، صخره، سنگ خای گرانیتی و کلیساهای سنگی و … به خود جذب می کند.

بی شک اسم لگو به گوش شما خورده است. این سازه بی نظیر که هم مایه بازی بچه ها هم ساخت ماکت است، در شهر کوچک بیلوند ساخته شده است.

برای اخذ وقت سفارت دانمارک و ویزای این کشور می توانید با ما تماس بگیرید.

 

 

 

چگونه وقت سفارت دانمارک بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت دانمارک کافی است تا تلفن را بردارید و با ما تماس بگیرید. مشاورین مجرب ما هر آنچه نیاز داشته باشید را در اختیار شما قرار خواهند داد.

هر تاریخی که شما بخواهید مشاورین ما برای شما می توانند وقت سفارت دانمارک را اخذ کنند و شما می توانید برای اخذ ویزای دانمارک اقدام کنید.

وقت سفارت دانمارک را تنها می‌توان به صورت آنلاین دریافت کرد. هنگام اخذ وقت سفارت دانمارک به صورت آنلاین باید دقت داشته باشید تا کوچک‌ترین خطایی در وارد کردن اطلاعات انجام ندهید.

هر گونه خطا در ورود اطلاعات منجر به رد درخواست شما خواهد شد و در نتیجه تمام تلاش شما بر باد خواهد رفت.

کلیه مدارک خود را آماده کنید و از آن یک نسخه کپی تهیه کنید تا در تاریخ وقت سفارت دانمارک به سفارت تحویل دهید و هزینه صدور ویزا را نیز بپردازید.

در گذشته سفارت دانمارک مانند برخی دیگر از سفارت ها درخواست های حضوری را نیز می پذیرفتند اما هم اکنون اکثر سفارتخانه‌ها تنها به صورت آنلاین درخواست متقاضیان را می پذیرند.

اگر وقت فوری سفارت دانمارک می خواهید با ما تماس بگیرید تا در اولین فرصت برای شما وقت سفارت دانمارک را دریافت کنیم.

ما کلیه مراحل اخذ وقت سفارت دانمارک را از صفر تا صد برای شما انجام خواهیم داد.

 

 

چگونه ویزای دانمارک اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای دانمارک پس از اخذ وقت سفارت دانمارک باید کلیه مدارک خود را آماده کرده و به زبان انگلیسی ترجمه نمایید.

هزینه وقت سفارت دانمارک و مدارک لازم را باید در تاریخ تعیین شده به سفارت تحویل دهید تا بررسی درخواست شما توسط سفارت آغاز شود.

دقت داشته باشید که با توجه به برنامه سفری خود شش هفته قبل از آغاز زمانی که سفر را آغاز کنید درخواست خود را به سفارت ارائه دهید.

سفارت دو تا چهار هفته پس از ارائه مدارک به شما پاسخ خواهد داد. پاسخ سفارت به شما از طریق ایمیلی که به سفارت اعلام کرده اید ابلاغ می شود.

پاسخ سفارت می تواند مثبت و یا منفی باشد. در صورتی که سفارت با درخواست شما موافقت کند می توانید ویزای خود را با ارائه پاسپورت خود به سفارت دریافت نمایید.

خوشبختانه دانمارک در تهران سفارت خانه دارد و دیگر نیازی نیست تا برای اخذ ویزای این کشور به کشورهای همسایه سفر کنید و یا از پیکاپ ویزا استفاده کنید.

در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد می توانید بعد از گذشت دو تا چهار ماه با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ وقت سفارت دانمارک اقدام کنید.

 

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت دانمارک چیست؟

  • فرم سفارت

بدون هیچ نقصی به طور کامل تکمیل گردد.

  • شناسنامه
  • گذرنامه

دارای شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا باشد.

  • عکس

دو قطعه عکس شش در چهار با زمینه سفید که هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

  • سند ازدواج

کلیه افراد متأهل باید سند ازدواج خود را ارائه دهند.

  • گواهی اشتغال به کار

این گواهی باید با توجه به شغلی که شما دارید ارائه شود.

  • تمکن مالی

باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد، و نشان دهد شما تمکن مالی دارید.

  • سند مالکیت

باید یک سند برای آپارتمان، خانه، مغازه و …  ارائه دهید. اگر قصد ارائه سند اتومبیل دارید می بایست حداقل صد میلیون قیمت داشته باشد.

  • دعوت‌نامه

باید از طرف شخصی که شهروند این کشور است و یا اقامت دائم دانمارک را دارد با تاریخ و امضا ارسال شود.

  • بیمه نامه مسافرتی

این بیمه نامه باید تا سقف سی هزار یورو از هزینه های شما را بپردازید. این هزینه ها شامل تصادف، بیماری، فوت و … می شود.

  • واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در دانمارک دارید هتل رزرو نمایید. در صورتی که دعوت‌نامه دارید، با رضایت شخص فرستنده می‌توانید منزل ایشان را محل اقامت خود معرفی کنید.

  • بلیط هواپیما

باید برای رفت و برگشت خود بلیط هواپیما رزرو کنید.

 

آدرس سفارت دانمارک در تهران کجاست؟

شریعتی بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، پلاک ۱۰

 

 

جهت اخذ وقت سفارت انگلیس ، ویزای کانادا و وقت سفارت ایتالیا با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت سوئد

سوئد کجاست؟ سوئد کشوری زیبا است که دارای آب و هوایی سرد و خشک است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *