اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

درباره اسپانیا:

وقت سفارت اسپانیا برای اخذ ویزای اسپانیا اولین گام  است. اسپانیا کشوری کوچک در غرب اروپاست که دومین کشور توریستی جهان محسوب می شود.این کشور که در هر گوشه اش جاذبه های زیادی برای گردشگران دارد اقتصاد رو به توسعه ای دارد و در حال پیشرفت است. هنر در این کشور آمیزه به رنگ و فرهنگ است.در جای‌جای این کشور می توانید آثار تاریخ و هنری را مشاهده کنید که توسط مشاهیری چون پیکاسو خلق شده اند. مادرید پایتخت اسپانیاست که شهر رنگ گل و زیبایی است.

دومین شهر مشهور اسپانیا که مهم ترین شهر بندری آن نیز محسوب می شود بارسلوناست. گاوبازی یکی از جذاب ترین تفریحات مردم اسپانیاست که هنوز به این تفریح علاقه زیادی دارند.

وقت سفارت اسپانیا

 

چگونه وقت سفارت اسپانیا بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت اسپانیا کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین مجرب ما در کمترین زمان ممکن وقت سفارت اسپانیا را برای شما اخذ می کنند.

مشاورین ما تنها از شما یک اسکن از گذرنامه و شماره ای برای تماس خواهند گرفت تا وقت سفارت اسپانیا را برای شما اخذ کنند. پس از اخذ وقت سفارت اسپانیا شما باید مدارک خود را کامل کنید و در تاریخ تعیین شده به سفارت مراجعه کنید.

 

 

هزینه اخذ ویزای شینگن کشور اسپانیا چه قدر است؟

  • بزگسالان باید معادل ۷۵ یورو پرداخت کنند.
  • افراد بین شش تا دوازده سال باید ۵۱ یورو پرداخت کنند.
  • برای افراد زیر شش سال رایگان است.
  • دقت داشته باشید این هزینه به صورت نقدی و حضوری از متقاضیان دریافت می شود.
  • شما باید دقیقاً همین پول را همراه داشته باشید وگرنه نباید توقع بازگشت باقی مانده پول خود را از سوی سفارت داشته باشید.
  • تنها اسکناس همراه خود داشته باشید و از بردن سکه خودداری نمایید.

 

 

پس از اخذ وقت سفارت اسپانیا چه کنیم؟

پس از این که مشاورین ما برای شما وقت سفارت اسپانیا را اخذ کردند باید مدارک خود را تهیه کنید و در تاریخ گفته شده به سفارت مراجعه نمایید.

در تاریخ تعیین شده باید هزینه سفارت را همراه داشته باشید تا به صورت نقدی به سفارت پرداخت کنید. پس از آن باید منتظر پاسخ سفارت بمانید.

اگر پاسخ سفارت مثبت باشد باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا به سفارت بروید و ویزای اسپانیای خود را دریافت کنید.

در غیر این صورت پس از برطرف کردن علت رد شدن درخواست ویزایتان باید دو تا چهار ماه بعد دوباره به سفارت مراجعه کنید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای اسپانیا چیست؟

شما باید برای دریافت ویزای  اسپانیا مدارکی به سفارت اسپانیا تحویل دهید که به شرح زیر است.

  1. فرم سفارت

این فرم را باید به زبان انگلیسی رسمی تکمیل کنید. کوچکترین نقصی در این فرم می تواند منجر به رد درخواست ویزای شما شود.

 

  1. شناسنامه

نشان دهنده هویت ایرانی شماست که باید دارای عکس باشد. کپی از تمام صفحات آن الزامی است.

 

  1. گذرنامه

باید دو صفحه خالی داشته باشد که مهرهای سفارت در آن قرار بگیرند. از زمان صدور ویزا باید حداقل دارای شش ماه اعتبار باشد.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که زمینه سفید داشته باشد و هشتاد درصد صورت متقاضی در آن پیدا باشد. از زمان چاپ این عکس ها نباید بیش از شش ماه گذشته باشد.

 

  1. سند ملکی

این سند باید برای یک خانه، زمین، مغازه و … باشد. در صورتی که قصد ارائه سند اتومبیل خود را دارید باید حداقل به مبلغ صد میلیون تومان ارزش داشته باشد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار

این گواهی باید نشان دهد که شما در ایران مشغول به کار هستید که با توجه به نوع شغل شما می تواند متفاوت باشد.

پزشکان پروانه پزشکی، وکلا پروانه وکالت، کاسبان جواز کسب، دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل، کارمندان دولتی حکم کارگزینی و … را باید ارائه دهند.

 

  1. گردش حساب

شما باید گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و سربرگ بانک ارائه دهید.

 

  1. واچر هتل

برگه ای که نشان دهد شما برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور دارید هتل رزرو کرده اید.

 

  1. بیمه نامه مسافرتی

این بیمه باید مبلغ ۳۵ هزار یورو از تمامی مخارج تصادفی شما را بپردازد. این مخارج شامل تصادف، بیماری، سرقت، فوت و … می شود.

 

  1. بلیط هواپیما

رزرو بلیط برای رفت و برگشت شما به اسپانیا الزامی است.

 

  1. دعوتنامه

باید از سوی یکی از دوستان و یا بستگان شما باشد. دعوتنامه باید دارای امضای فرستنده و همچنین تاریخ باشد.

 

 

نکات مهم درباره مدارک ویزای اسپانیا:

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شوند.
  • از کلیه مدارک باید کپی تهیه شود.
  • گاهی ممکن است از شما بیمه تأمین اجتماعی سه تا شش ماه اخیر را نیز بخواهند.
  • اگر فرستنده دعوتنامه شما دارای خانه باشد، شما می توانید با هماهنگی، منزل وی را به عنوان محل اقامت خود اعلام کنید.
  • دعوتنامه حتماً باید از طرف شخصی باشد که دارای اقامت دائم اسپانیاست و یا شهروند این کشور است.
  • دقت داشته باشید که بلیط هواپیما و هتل شما قابلیت کنسلی را داشته باشد. در صورتی که سفارت با تقاضای شما موافقت نکند باید بلیط و هتل خود را کنسل نمایید.

 

 

چه نکاتی برای ورود به سفارت اسپانیا را باید رعایت کرد؟

در تاریخی که وقت سفارت اسپانیا برای شما اخذ شده است باید به سفارت اسپانیا مراجعه کنید. باید توجه داشته باشید که حتماً نکات زیر را رعایت کنید.

  1. از بردن هرگونه سلاح سرد مانند قیچی، چاقو و … به داخل سفارت خودداری کنید.
  2. از بردن هرگونه سلاح گرم مانند اسلحه، مواد آتش زا و… جلوگیری کنید حتی اگر جواز حمل آن را نیز داشتید.
  3. از بردن مواد اشتعال زا مانند عطر، اسپری و … خودداری کنید.
  4. سعی کنید به غیر از مدارک و وجه نقد وسیله ی دیگری همراه نداشته باشید و اگر دارید آن را بیرون سفارت به دست همراه خود بسپارید.

 

آدرس سفارت اسپانیا در تهران:

خیابان پاسداران شمالی، پایین تر از چهارراه فرمانیه، نبش نارنجستان چهارم، پلاک ۱، مجتمع تجاری آرتمیس ، طبقه دوازدهم.

 

 

 

جهت اخذ ویزای شینگن اسپانیا و وقت سفارت با ما تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت سوئد

سوئد کجاست؟ سوئد کشوری زیبا است که دارای آب و هوایی سرد و خشک است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *