اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

آلمان

وقت سفارت آلمان را باید از سفارت این کشور دریافت کنید تا سفری رؤیایی به این کشور را آغاز نمایید. آلمان کشوری سرسبز و زیبا در قاره اروپا است که تراکم جمعیت بالایی دارد.

این کشور پهناور هشتاد میلیون جمعیت را در خود جای‌داده است و بااین‌حال جنگل‌ها و مراتع بسیاری دارد. پایتخت آلمان، شهر برلین است که دارای جاذبه‌های زیادی برای گردشگران است هرساله پذیرای توریست‌های زیادی است.

آلمان هفتمین کشور توریست پذیر دنیا و یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان است. این کشور که بزرگ‌ترین تولیدکننده اتومبیل در جهان است، با تمام امکانات روز دنیا کاخ‌های قدیمی را نیز در خود جای‌داده است.

واحد پول این کشور یورو است و زبان رسمی آن آلمانی هست. والت دیزنی کارتون زیبای خفته را از روی یکی از کاخ‌های آلمان طراحی کرد.

اگر قصد گردش در این کشور زیبا و رؤیایی رادارید می‌توانید ابتدا وقت سفارت این کشور را دریافت کنید و پس‌ازآن اقدام به دریافت ویزای شینگن این کشور کنید.

وقت سفارت آلمان

 

چگونه وقت سفارت آلمان بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت آلمان باید با ما تماس بگیرید. شما می‌توانید با یک تلفن و ارسال اسکن از پاسپورت خود در کوتاه‌ترین زمان ممکن وقت سفارت آلمان را دریافت کنید.

ناگفته نماند که سفارت آلمان به دلیل حجم بالایی از درخواست تا چند ماه آتی به‌سختی برای متقاضیان وقت صادر می‌کند. اگر قصد دارید به این کشور سفر کنید و نیاز به راهنمایی و دریافت وقت سفارت آلمان دارید کافی است تا با ما تماس بگیرید.

 

 

مراحل اخذ وقت سفارت آلمان چیست؟

برای اخذ وقت سفارت آلمان ابتدا لازم است تا با ما تماس بگیرید. پس از اخذ وقت سفارت آلمان شما باید مدارک خود را تکمیل کنید تا به سفارت تحویل دهید.

کلیه مدارک می‌توانند به زبان فارسی ارائه شوند. پس‌ازاین که در وقت موعد مدارک خود را تحویل دادید باید منتظر بمانید تا سفارت پاسخ خود را به شما ابلاغ کند.

درصورتی‌که با ویزای شما موافقت کنند باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت تحویل دهید.

 

 

هزینه وقت سفارت آلمان چه قدر است؟

برای اخذ وقت سفارت آلمان باید هزینه‌هایی را به سفارت بپردازید که با توجه به نوع ویزای شما می‌تواند متفاوت باشد.

وقت برای ویزای شینگن باید ۵۰ یورو بپردازید.

وقت برای ویزای دانشجویی باید ۱۵۰ یورو بپردازید.

وقت برای ویزای پیوست خانواده باید ۱۵۰ یورو بپردازید.

وقت برای سایر موارد با اقامت بلندمدت باید ۵۰ یورو بپردازید.

وقت برای تائید مدارک باید ۶۹ یورو بپردازید.

سایر موارد رسیدگی از ۵۰ یورو باید بپردازید.

برای ویزای شینگن درصورتی‌که فرد زیر شش سال باشد هزینه‌ای دریافت نخواهد شد. برای افراد بین شش تا دوازده ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو دریافت خواهد شد.

هنگام وقت سفارت آلمان پول قابل پرداخت را باید به صورت نقدی به سفارت بپردازید. امکان استفاره از کارت در سفارت وجود ندارد.

 

 

پس از اخذ وقت سفارت آلمان چه کنیم؟

شما پس از اخذ وقت سفارت باید نوع ویزای خود را مشخص کنید. درصورتی‌که بخواهید ویزای شینگن اخذ کنید، باید مدارکی که در زیر خواهیم گفت را تدارک ببینید.

نکته مهم این است که اخذ وقت سفارت کمی زمان‌بر شده است و تنها به مواردی خاص مثل اهداف انسان دوستانه و یا نیازهای پزشکی به‌سرعت و طی پنج روز کاری وقت سفارت داده می‌شود.

حال اگر به‌صورت توریستی قصد سفر به این کشور رادارید می‌توانید ویزای شینگن اخذ کنید و مدارکی که خواهیم گفت را تدارک ببینید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت:

این فرم را م می‌توانید به زبان آلمانی تکمیل کنید و تحویل سفارت دهید.

 

  1. شناسنامه:

باید نشان‌دهنده هویت ایرانی شما باشد و حتماً دارای عکس باشد.

 

  1. گذرنامه:

باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باید و دو صفحه خالی برای مهرهای سفارت نیز داشته باشد.

 

  1. گواهی اشتغال به کار:

این گواهی باید با توجه به شغل شما ارائه گردد.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان دهد که شما تمکن مالی دارید و دارای یک زمین، خانه و یا مغازه هستید.

 

  1. واچر هتل:

باید برای تمام مدتی که قصد ماندن در این کشور رادارید هتل رزرو کنید برگه تائید آن را تحویل دهید.

 

  1. رزرو بلیط هواپیما:

باید برای تاریخ رفت‌وبرگشت خود بلیط هواپیما رزرو نمایید.

 

  1. بیمه‌نامه مسافرتی:

بیمه شما باید دارای اعتبار در تمام مدت سفر باشد و همچنین شرکت بیمه باید تا سقف ۳۵ هزار یورو از مخارج احتمالی شمارا بپردازد.

 

 

چه نکاتی در ارائه مدارک در وقت سفارت آلمان مهم است؟

  • تمامی مدارک می‌توانند به زبان فارسی ارائه شوند.
  • یک نسخه کپی از کلیه مدارک تهیه کنید. سفارت پس از تطبیق اصل و کپی مدارک، تمامی مدارک اصلی را به شما بازمی‌گرداند.
  • گواهی اشتغال به کار شما می‌تواند حکم کارگزینی، نامه اشتغال به کار، پروانه پزشکی، پروانه وکالت، جواز کسب و … باشد.
  • گواهی اشتغال به کار حتماً باید دارای مهر و امضای رسمی شرکتی باشد که این گواهی را صادر کرده است.
  • توجه داشته باشید که هتلی را رزرو کنید که بتوان رزرو آن را کنسل کرد. چون ممکن است سفارت با ویزای شما موافقت نکند.
  • دراین‌بین برخی از افراد سودجو از شما پول گزافی را دریافت می‌کنند و برای شما واچر دروغین صادر می‌کنند.

سفارت با دقت تمامی جزییات پرونده را بررسی خواهد کرد و با کوچک‌ترین نقصی پرونده شمارا رد می‌کند. گول چنین افرادی را نخورید و تائید ویزای خود را به خطر می‌اندازید.

  • دقت داشته باشید بلیط هواپیمایی که رزرو می‌کنید را بتوانید کنسل کنید. چون ممکن است با ویزای شما موافقت نشود.

 

 

آدرس سفارت آلمان در تهران کجاست؟

سفارت آلمان در تهران کنسولگری دارد و این کار را برای مسافرین راحت می‌کند. آن‌ها می‌توانند با مراجعه به این کنسولگری پرونده خود را تکمیل کنند.

آدرس سفارت آلمان در تهران:

تهران، خیابان فردوسی، شماره ۳۲۰-۳۲۴

شماره تماس سفارت آلمان در تهران:

۰۲۱۳۹۹۹۱۷۴۱

 

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت سوئد

سوئد کجاست؟ سوئد کشوری زیبا است که دارای آب و هوایی سرد و خشک است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *