اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

ویزای شینگن : اخذ ویزای فوری و تضمینی با کمترین هزینه

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن از زمان توافقنامه شینگن یکی از معتبرترین ویزای های دنیا بوده که گرفتن ویزای شینگن به دلیل ارزش بالای آن شرایط خاص خود را دارد.توافقنامه شنگن از سوی کشورهای لوکزامبورگ، هلند، فرانسه، بلژیک و آلمان غربی در سال ۱۹۸۵ در روستایی به نام شنگن ایجاد و به امضای آن ها رسید. روستای شنگن از توابع لوکزامبورک می باشد. در ابتدا این توافق بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید.با امضای این توافق نامه توسط آلمان متحد در سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان غربی و آلمان شرقی با یکدیگر این توافق نامه کامل گردید.پس از گذشت زمان کشورهای دیگر هم به این پیمان ملحق شدند.به جز ایرلند و بریتانیا تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا با این توافق نامه هم پیمان شده اند.

 

علت پیدایش توافق نامه شینگن:

کاهش مشکلات رفت و آمد، برداشته ایستگاه های بازرسی مرزی و مرزها برای ورود آزاد و بدون ویزای ساکنین کشورهای اروپایی این معاهده در مرز بین فرانسه و آلمان به امضا رسید.برای سفر به کشورهای اروپایی اخذ ویزا الزامی است.اگر میخواهید برای ویزای اتحادیه اروپا اقدام کنید بهتر است از محدوده و منطقه شنگن برای دریافت ویزای شنگن اقدام نمایید.به همراه داشتن ویزای شنگن اروپا به این معناست که شما می توانید به تمام کشورهای عضو پیمان اروپا سفر کنید. معمولا مدت زمان اعتبار ویزا سه ما می باشد.

کشورهای عضو پیمان و منطقه شنگن

کشورهای عضو شینگن شامل :اسپانیا،اسلوونی، اسلواکی، سوییس، سوئد، لهستان، پرتغال، لیختناشتاین، هلند، نروژ، اتریش، بلژیک، مالت، لوکزامبورگ، جمهوری چک، لیتوانی، لتونی، دانمارک، ایسلند، ایتالیا، یونان، آلمان، مجارستان، فنلاند، فرانسه و استونی می باشند.

اگر از هر یک از کشورهایی که ذکر شد ویزا گرفته باشید می توانید به هر یک از ۲۵ کشور دیگر که عضو پیمان شنگن هستند بدون محدودیت سفر کنید.باید به این نکته توجه کرد که درخواست ویزای شنگن از هریک از کشورهای ذکر شده باید به گونه ای باشد که شما از آن کشوری که به عنوان مقصد اصلی در نظر گرفته اید برای درخواست ویزای خود اقدام کنید.مقصد اصلی به این معناست که شما قصد دارید بیشترین زمان سفر خود را در آن کشور برای تحصیلات و یا انجام سایر کارهای خود اختصاص دهید.

ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

مسافرین عزیز در برخی موارد میتوانند با کمترین زمان برای ویزای شینگن اقدام کرده و ویزای خود را دریافت کنند.در صورتی که برای سفر خود عجله دارید با مشاوران ما تماس گرفته و برای ویزای شینگن فوری اقدام نمایید.در نظر داشته باشید که با استفاده از پکیج ویزای شینگن میتوانید با کمترین هزینه ویزای شنگن ارزان خود را دریافت کنید.

ویزای ملی   National visas NV

ویزای نوع

این نوع از ویزای شینگن برای زمانی است که فرد متقاضی ویزای شنگن با هدف مشخص و در مدت زمانی معین قصد سفر و مهاجرت به یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن را داشته باشد.این نوع ویزای شینگن اصولا برای کار و یا تحصیل درخواست داده می شود.شرایط درخواست این نوع ویزا را مختصرا توضیح می دهیم:در مواقع اضطراری که فرد برای مدتی مشخص قادر به ترک منطقه شنگن به علت وضعیت پزشکی نباشد.

زمانی که برای استفاده و به اشتراک گذاشتن مهارت و تخصص خود قصد سفر به کشورهای عضو پیمان شنگن را دارید باید برای دریافت ویزای شینگن اقدام نمایید. به عنوان مثال زمانی که ورزشکاران و هنرمندان قصد سفر به این کشورها را داشته باشند باید برای دریافت ویزای شنگن نوع  Dاقدام نماییند.

زمانی که دانشجویان بین المللی قصد دارند در یکی از دوره های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن ادامه تحصیل دهند و یا شروع به تحصیل کنند ویزای شینگن یک ساله تعلق خواهد گرفت. در صورت نیاز و برای اقامت بیشتر امکان تمدید فراهم است.همچنین برای گروهی از دانشجویان بین المللی که برای مدت مشخص کمتر از یک سال برای انجام پروژه های تحقیقاتی خود قصد سفر به کشورهای هم پیمان شینگن را دارند ویزای شنگن نوع   Dصادر خواهد شد.برای انجام پژوهش های آموزشی و علمی در موسسات معتبر و یا در مراکز تحقیقاتی کشورهای اتحادیه شینگن و یا کار کردن در منطقه شینگن این ویزا با بررسی سوابق فرد متقاضی و اعضای خانواده اش صادر خواهد شد.

 

ویزای اتحادیه شینگن (USV)

این نوع ویزا در اصل همان ویزای توریستی برای  گردشگران به حساب می آید. با گرفتن ویزای اتحادیه شینگن برای حداکثر ۹۰ روز در هر شش ماه که زمان شروع این تاریخ از زمان ورود به یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن آغاز می شود مجوز سفر و ورود به کشورهای منطقه شینگن را به دست خواهید آورد.ویزای uniform schengen visas به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شود:

 

ویزای نوع A

Airport transit visa ویزای ترانزیت فرودگاه را ویزای نوع A می نامند. با داشتن این نوع از ویزا مسافر تنها می تواند هواپیمای خود را در یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن تعوض کرده و برای سفر به کشوری خارج از کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقدام نماید. این نوع ویزا به گونه ای است که مسافر به هیچ عنوان حق ترک کردن فرودگاه کشور عضو منطقه شینگن را نداشته و فقط به منظور تعویض پرواز برای مقصدی دیگر می تواند از آن استفاده نماید.

 

ویزای نوع B

با داشتن ویزای شینگن از نوع B که نوعی ویزای عبور و ترانزیت به شمار می آید مسافر می تواند در مدت زمان حداکثر ۵ روز از کشورهای عضو منطقه شینگن به مقصد و کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.

 

ویزای نوع C

دارندگان ویزای نوع C طبق شرایط و هدف سفر خود می توانند یکی از ویزاهای  یک بار ورود، دو بار ورود و یا چند بار ورود را دریافت کنند. ویزای نوع C در واقع امکان اقامت و ورود به کشورهای عضو اتحادیه شینگن را برای کوتاه مدت برای مسافران فراهم می کند.

 

ویزای یک بار ورود

از این نوع ویزا تنها می توان برای یک بار ورود به کشورهای عضو پیمان شینگن استفاده کرد. باید به این نکته توجه کرد کرد که با داشتن این نوع از ویزای شینگن با ترک کشور مقصد حتی اگر مدت زمان اقامتتان به پایان نرسیده باشد ویزای شما منقضی خواهد شد.یعنی تنها برای یکبار می توانید تحت هر شرایطی از این نوع ویزا برای ورود به کشورهای عضو منطقه شینگن در مدت زمانی مشخص استفاده نمایید.

 

ویزای دو بار ورود

با به همرا داشتن این نوع از ویزای شینگن شرایطی همانند ویزای یک بار ورود را خواهید داشت. یعنی می توانید در مدت زمانی که مشخص شده است به کشورهای این منطقه سفر کنید. با این تفاوت که توسط این نوع از ویزای شینگن دو بار از امکان ورود به این کشورها برخوردار خواهید شد.

ویزای چند بار ورود

با داشتن این نوع از ویزای شینگن در مدت زمانی محدود یعنی ۹۰ روز در هر شش ماه از سال می توانید چند بار ورود و سفر بین کشورهای عضو منطقه شینگن را داشته باشید. این نوع از ویزای شینگن امکان سفر و اقامت به چندین کشور عضو اتحادیه شینگن را برای شما فراهم خواهد کرد.مدت زمان اعتبار ویزای شما یعنی ۹۰ روز از زمان ورود به هر یک از کشورهای عضو منطقه شینگن محاسبه خواهد شد.

 

ویزای اعتباری منطقه محدوده یا همان  (LTV) limited territolial validity visas

این نوع از ویزا بیشتر در شرایط خاص صادر می گردد. با به همراه داشتن این نوع از ویزای شینگن می توانید فقط به مکان ها و مناطق مشخص و محدودی که در زمان اخذ ویزا اعلام شده است سفر کنید. ویزای شنگن از نوع اعتباری منطقه محدوده در مناطق دیگر به جز مناطق مشخص شده به هنگام اخذ ویزا اعتبار نداشته و دارندگان این نوع از ویزای شینگن اجازه سفر و ورود به هیچ کدام از مناطق دیگر را ندارند.

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید